miércoles, 27 de mayo de 2015

60 plazas de Bombero, del Ayuntamiento de Barcelona

En el «Boletín Oficial de la Provincia de Barcelona» el 18 de mayo de 2015, se han publicado íntegramente las bases que han de regir la convocatoria para proveer:
Sesenta plazas de Bombero de acceso, del Servicio de Prevención, Extinción de Incendios y Salvamento, perteneciente a la escala de Administración Especial, subescala de Servicios Especiales y clase funcionarial, mediante el sistema de concurso-oposición, en turno libre.
Asimismo las bases generales que regulan los procesos selectivos se han publicado íntegramente en la «Gaceta Municipal» número 16, de 10 de junio de 1991.
El plazo de presentación de solicitudes será de 20 días naturales, a contar desde el siguiente al de la publicación de este anuncio en el«Diario Oficial de la Generalitat de Catalunya».
Los sucesivos anuncios referentes a esta convocatoria, cuando procedan de conformidad con las bases, se harán públicos en la forma prevista en las propias bases. https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat
-----------------------------------------
La Comissió de Govern, actuant per delegació de l’Alcalde, va aprovar en sessió celebrada el 6 de maig de 2015 la convocatòria i les bases específiques que han de regir el procés per a la selecció per torn lliure de les següents places: 
- 60 places de Bomber/a d'accés, del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de l' Ajuntament de Barcelona, mitjançant concurs oposició lliure. 
Aquesta convocatòria s'efectua en execució d'allò que disposa l'Oferta Pública d'Ocupació per l'any 2015, aprovada per la Comissió de Govern en sessió celebrada el 30 de desembre de 2014 i publicada al DOGC número 6799. 
Les persones que desitgin participar a l'esmentada convocatòria hauran de presentar la sol·licitud, d'acord amb les bases de la convocatòria, telemàticament a través del web http://www.barcelona.cat, clicant l’espai “ajuntament.barcelona.cat” i, posteriorment, entrant a l’apartat “oferta pública” situat a la capçalera d’aquest espai. 
Excepcionalment, es podrà fer en suport paper en les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Barcelona, o bé trametre-les per qualsevol dels mitjans que estableix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener. 
Per presentar la sol·licitud, les persones aspirants disposaran del termini de vint dies naturals a comptar de l’endemà de la publicació del present anunci.{del 28 de maig al 16 de juny de 2015, a.i.}
BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA COBERTURA DE 60 PLACES DE BOMBER/A D’ACCÉS, DEL SERVEI DE PREVENCIÓ, EXTINCIÓ D’INCENDIS I SALVAMENT DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA, MITJANÇANT CONCURS OPOSICIÓ LLIURE 
1. Objecte de la convocatòria La convocatòria es regirà per les presents bases, i en tot allò no previst, per les bases marc aprovades pel Consell Plenari de data 26 d’abril de 1991, l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic i altra normativa concordant. Així mateix, i pel que fa referència a la perspectiva de gènere, aquestes bases contemplen allò que disposa l’Ajuntament de Barcelona en el 2on Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre homes i dones pel període 2015-2019 en quant a la promoció d’una presència equilibrada de dones i homes en els diferents col·lectius professionals municipals. Les característiques de la convocatòria són les següents:
Núm. de places convocades: 60 
Classe de personal: Funcionari de carrera
Escala: Administració especial, sotsescala de serveis especials
Categoria: Bomber/a d’accés 
Grup de titulació: Grup C, subgrup C2 
Nivell: 16   ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia