viernes, 22 de mayo de 2015

1 Tècnic/a d'Administració General (A1). Ajuntament de Ripollet (Barcelona)

“BASES ESPECÍFIQUES QUE REGIRAN LA CONVOCATÒRIA DE SELECCIÓ PER COBRIR UN LLOC DE TREBALL D’UNA PLAÇA DE TÈCNIC/TÈCNICA D’ADMINISTRACIÓ GENERAL ADSCRIT ALS SERVEIS JURÍDICS EN RÈGIM DE PERSONAL FUNCIONARI DE CARRERA.
BASES
Primera. Objecte de la convocatòria. És objecte de les presents bases la regulació i convocatòria del procés de selecció dins l’oferta pública d’ocupació aprovada i vigent, mitjançant el procediment de concurs-oposició lliure, per a la cobertura com a funcionari o funcionària de carrera d’una plaça vacant a la plantilla i lloc de treball de tècnic/a d’administració general, grup de classificació A, subgrup A-1 i de les vacants que puguin produir-se en el termini d’un any des de l’inici del procés.
Segona. Funcions i adscripcions al lloc de treball. Les funcions que s’atribueixen corresponen a l’assessorament jurídic i defensa jurisdiccional, si escau, de la corporació. En concret li correspon l’estudi, i proposta d’expedients administratius, preparació i elaboració d’ordenances i reglaments, elaboració d’informes a petició de la direcció del servei, o dels òrgans de govern, execució i control en la gestió d’expedients. Aquesta plaça queda adscrita als serveis jurídics de la corporació.
Tercera. Requisits. Per a ser admès a la realització de les proves selectives al lloc convocat, serà necessari que els aspirants reuneixin a la data de finalització del termini per a la presentació de sol·licituds els següents requisits i condicions que hauran de mantenir durant el procés selectiu:
3.1. Requisits generals.
a) Tenir la nacionalitat espanyola
b) Tenir complerts els 16 anys i no excedir en l’edat mínima de jubilació forçosa
c) No patir cap malaltia o defecte físic que impedeixi el desenvolupament de les corresponents funcions.
d) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei a l’Estat, a les Comunitats Autònomes o a les Entitats locals, ni trobar-se inhabilitat per a l’exercici de funcions públiques per sentència ferma.
e) No trobar-se en cap de les causes d’incapacitat o incompatibilitat previstes en la legislació vigent sobre la matèria.
3.2. Requisits específics.
a) Estar en possessió de la titulació equivalent a la pròpia del grup de classificació A1, o estar en condicions d’obtenir-la en la data en què acabi el termini de presentació de sol·licituds.
b) Tenir el nivell de suficiència en català (C) equivalent o superior. Els/Les aspirants que no ho acreditin en el moment de presentar la instància hauran de realitzar la prova de català a que es refereix la base setena.
Quarta. Sol·licituds, documents a presentar i termini. Les persones que desitgin prendre part a la convocatòria hauran de sol·licitar-ho mitjançant sol·licitud adreçada a l’Il·lm. Sr. Alcalde de Ripollet, en el model normalitzat que estarà a disposició dels interessats a l’Àrea de Recursos Humans i en la pàgina web municipal (www.ripollet.cat), en la qual caldrà manifestar que es reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides a la base tercera, i hauran d’anar acompanyades dels documents acreditatius dels mèrits al·legats mitjançant còpia autenticada per notari o còpia compulsada per l’Ajuntament de Ripollet.
Les sol·licituds es presentaran mitjançant el model de sol·licitud en suport paper en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Ripollet, emplaçada en l’edifici del carrer Balmes, 2, 08291 de Ripollet, en horari d’atenció al públic.
També s’admetran les sol·licituds que es presentin en els registres de qualsevol dels òrgans o oficines que preveu l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, així com l’article 25 de la Llei 26/2010 de 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya.
L’import de la taxa pels drets d’examen segons l’Ordenança fiscal, fixats per aquesta convocatòria, és de 30€. La forma de pagament és l’autoliquidació, que es pot fer en el mateix moment de presentar la sol·licitud a les oficines d’atenció ciutadana (OAC) mitjançant targeta de crèdit, o prèviament a través de la web municipal www.ripollet.cat.
Per ser admès/admesa a les proves selectives els/les aspirants han d’adjuntar a la sol·licitud els següents documents:
a) Fotocòpia compulsada del DNI.
b) Títol exigit a la convocatòria acompanyant del document d’homologació expedit pel Ministeri d’Educació i Cultura, en el cas de tractar-se d’un títol no expedit per les autoritats espanyoles.
c) Fotocòpia compulsada del document acreditatius dels coneixements de suficiència en català per tal de quedar exempt de la prova de català.
d) Currículum vitae del/la aspirant, amb la documentació acreditativa dels mèrits que s’al·leguin per a la seva valoració en la fase de concurs, inclòs l’informe de vida laboral. Les còpies dels documents hauran d’estar compulsades per l’Ajuntament de Ripollet o mitjançant còpia autenticada per notari.
e) Original o fotocòpia compulsada del pagament de l’import dels drets d’examen.
El termini de presentació de sol·licituds és de vint dies naturals a comptar a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya {del 23 de maig a l' 11 de juny de 2015, a.i.} i en el Butlletí Oficial de l’Estat. En cas que la publicació no fos simultània, l’inici del còmput del termini de vint dies naturals es produirà a partir de la data de la darrera publicació oficial. Només s’admetran les sol·licituds presentades en el termini indicat.
Carrer Balmes, 2, 08291 Ripollet, Barcelona  - 935 04 60 00

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia