miércoles, 13 de mayo de 2015

borsa de treball de Guardamolls (interinitat - per concurs-) per a les illes de Mallorca, Menorca i Eivissa. Ports de les Illes Balears

Primer. Aprovar la convocatòria del concurs per a la selecció de personal per integrar una borsa de treball de personal laboral
no permanent en la categoria professional de guardamolls per a les illes de Mallorca, Menorca i Eivissa per dur a terme treballs ocasionals i urgents , o bé per substituir personal laboral amb reserva de lloc de treball, o bé per cobrir per interinitat les vacants que es produeixen en la categoria professional objecte de la convocatòria de l’ens públic Ports de les Illes Balears o per qualsevol altre tipus de contractació laboral mitjançant la modalitat de durada determinada subjecte a la legislació laboral vigent, limitat exclusivament a la categoria professional objecte de la convocatòria .
Segon.
Aprovar les bases que han de regir aquesta convocatòria , que s’adjunten com a annex I i annex II d’aquesta Resolució, i nomenar els membres de la Comissió de Selecció que s’adjunten com a annex III d’aquesta Resolució .     ANNEX I
BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA CONFECCIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL DE PERSONAL LABORAL NO PERMANENT EN LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE GUARDAMOLLS PER A LES ILLES DE MALLORCA, MENORCA I EIVISSA
PRIMERANORMES GENERALS. 1.1. OBJECTE. L’objecte de la convocatòria és la confecció d’una borsa de treball de personal laboral no permanent en la categoria de guardamolls a les illes de Mallorca, Menorca i Eivissa.
1.2 . NORMES D’APLICACIÓ.
1.2.1. Aquestes bases regeixen la convocatòria d’un concurs per a la selecció de personal per integrar la borsa de treball de personal laboral no permanent per dur a terme treballs ocasionals i urgents, o bé per substituir personal laboral amb reserva de lloc de treball, o bé per cobrir per interinitat les vacants que es produeixen en la categoria professional objecte de la convocatòria de l’ens públic Ports de les Illes Balears o per qualsevol altre tipus de contractació laboral mitjançant la modalitat de durada determinada subjecte a la legislació laboral vigent, limitat exclusivament a la categoria objecte de la convocatòria.
1.2.2. El contingut d’aquestes bases s’ajusta als principis rectors de l’accés a l’ocupació pública establerts a l’article 55.2 de l’EBEP i al que disposa l’article 25 de II Conveni Col·lectiu per al personal laboral al servei de Ports de les Illes Balears, respecte de la confecció de les borses de treball. La convocatòria i les bases s’han negociat amb la participació del Comitè d’empresa.
1.3. CONTRACTACIONS DE PERSONAL DERIVADES DEL BORSÍ.
Les contractacions han de tenir per objecte la realització de treballs ocasionals o urgents, la substitució per interinitat del personal laboral amb reserva de lloc de treball, amb la contractació de personal laboral mitjançant la modalitat de durada determinada subjecta a la legislació laboral vigent, o la cobertura de places vacants, exceptuant-ne la jubilació parcial, que està regulada de forma específica per la negociació col·lectiva.
SEGONA. REQUISITS DELS ASPIRANTS
- Tenir la nacionalitat espanyola o alguna d’altra que, de conformitat amb l’article 57 de l’EBEP, permeti l’accés a l’ocupació pública com a personal laboral.
- Tenir 16 anys d’edat complerts i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa.
- No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol administració pública, o dels òrgansconstitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes; ni trobar-se inhabilitat de forma absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per exercir funcions similars a les que complien, en el cas que haguessin estat separats, inhabilitats o acomiadats disciplinàriament. En el cas de ser nacionals d’un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat i en els mateixos termes, l’accés a una ocupació pública.
- Tenir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguin necessàries per a l’exercici de les funcions de la categoria laboral en què s’inclou la plaça oferta.
- No patir cap malaltia ni estar afectat o afectada per cap limitació física o psíquica que sigui incompatible amb l’exercici de les funcions corresponents a la categoria de guardamolls (guardamolls supervisor reforç ports, guardamolls supervisor, guardamolls reforç ports, guardamolls, guardamolls auxiliar).
Les persones aspirants que al·leguin discapacitat hauran de presentar, d’acord amb la normativa vigent, un certificat dels equips multiprofessionals de la Direcció General d’Atenció a la Dependència que acrediti les condicions personals d’aptitud per a l’exercici de les funcions fonamentals de la categoria professional de guardamolls (guardamolls supervisor reforç ports, guardamolls supervisor, guardamolls reforç ports, guardamolls, guardamolls auxiliar).
- Estar en possessió de la titulació següent: títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria o equivalent.
- Estar en possessió de l’Autorització Federativa en vigor per al maneig d’embarcacions d’esbarjo a motor de fins a 6 metres d’eslora i 40KW de potència màxima, en navegacions de llum diürna i en àrees delimitades per la Capitania Marítima o de la llicencia de navegació.
TERCERA. PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS
- El termini de presentació de les sol·licituds serà de deu dies hàbils comptadors des de l’endemà d’haver-se publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i al web de Ports de les Illes Balears.{del 13 al 23 de maig de 2015, a.i.}
- El model de sol·licitud es troba al web de Ports de les Illes Balears www.portsib.es .
- Les persones interessades només podran presentar una sol·licitud en la qual han d’indicar l’illa o les illes en què vulguin treballar.
- Llocs de presentació: Registre de les oficines de Ports de les Illes Balears carrer Vicente Tofiño, 36 – Coll d’en Rabassa – 07007 Palma o en la forma que estableix l’article l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. En aquest darrer cas s’haurà d’enviar per fax (902 024 000) o per correu electrònic ( rrhh@portsib.es ), còpia de la sol·licitud, sense els annexos, amb el segell d’entrada. En cas contrari, s’exclourà, sense més tràmit, l’aspirant de la convocatòria.
- La sol·licitud ha d’anar acompanyada de la documentació acreditativa dels mèrits al·legats en la forma establerta en la base quarta i de la documentació següent:
Curriculum Vitae actualitzat
Fotocòpia acarada del DNI o document identificatiu en vigor
Fotocòpia acarada del títol acadèmic requerit i de l’homologació corresponent del títol, si escau.
Fotocòpia acarada de la titulació nàutica requerida
Fotocòpia acarada de cada un dels mèrits al·legats.
L’experiència professional s’ha d’acreditar mitjançant certificat de la vida laboral, i l’acreditació de la categoria i de les funcions fetes mitjançant el contracte de treball o un certificat de l’empresa o de l’Administració o d’una altra manera en què quedin acreditades la categoria i les funcions dutes a terme.
Per a les persones aspirants amb discapacitat igual o superior al 33%, un certificat dels equips multiprofessionals de la Direcció General de Serveis Socials o de l’organisme públic equivalent que acrediti la compatibilitat per a l’exercici de les funcions corresponents a la categoria professional objecte de la convocatòria, i en el qual es determinin, si escau, les adaptacions que la persona aspirant necessita per complir les funcions del lloc de treball.
L’esmentat certificat haurà d’haver-se presentant abans de la finalització de dos mesos des de l’inici del procés selectiu, de manera que la no presentació del certificat en el termini establert implicarà l’eliminació de la persona aspirant.
Si en el període de 2 mesos abans esmentat, fos cridada una de les persones aspirants amb discapacitat i no disposés de la certificació que acrediti la compatibilitat per a l’exercici de les funcions de guardamolls, serà cridada el següent candidat en la llista, sense que el primer perdi l’ordre de la llista en el borsí, per la qual cosa, en la següent crida li tornarà a correspondre a la persona discapacitada.

Documentació acreditativa de trobar-se en alguna de les situacions establertes per resoldre els casos d’empat (base sisena)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia