lunes, 21 de octubre de 2013

1 plaça d’auxiliar administratiu de l’àrea econòmica en contracte laboral per substituir una treballadora en permís de maternitat. Consorci del Bages per a la Gestió de Residus (El Bages-Barcelona/Catalunya)

Consorci del Bages per a la Gestió de Residus. www.consorcidelbages.cat/
El gerent del Consorci del Bages per a la gestió de residus, el dia 15 d’octubre, va resoldre convocar pel sistema de concurs oposició, torn lliure, una plaça d’auxiliar administratiu de l’àrea econòmica en contracte laboral per substituir una treballadora en permís de maternitat.
Així mateix va aprovar les bases de la convocatòria que han estat publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona del dia 21 d’octubre de 2013.
El termini de presentació de les sol·licituds és de vint dies naturals comptats des de l’endemà d’aquesta publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. {del 22 d'octubre a l' 11* de novembre de 2013, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia