jueves, 10 de octubre de 2013

un/a auxiliar tècnic/a de Via Pública (grup C2), mitjançant contracte de relleu i dedicació parcial del 50% de la jornada laboral (per concurs de mèrits). Ajuntament de la Garriga (Vallés Oriental-Barcelona/Catalunya)

El 16/09/2013 la Junta de Govern Local va acordar aprovar les bases i la convocatòria del següent procediment selectiu:
-Selecció, pel procediment de concurs de mèrits, d’un/a auxiliar tècnic/a de Via Pública (grup C2), mitjançant contracte de relleu i dedicació parcial del 50% de la jornada laboral.
Aquestes bases han estat publicades al BOPB de 1/10/2013.
Les sol·licituds, amb la documentació exigida per a prendre part en l'esmentat procés de selecció, es poden presentar dins el termini de 20 dies naturals des dels següents al de la publicació d'aquest anunci en el DOGC {de l' 11 al 30 d'Octubre de 2013, a.i.}, en el Registre General d'aquest Ajuntament o en la forma establerta a l'art.38-4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les Administracions Públiques i el Procediment Administratiu Comú, modificada per la Llei 4-1999.
Els successius anuncis corresponents a aquesta convocatòria es publicaran únicament en el Tauler d'anuncis d'aquest Ajuntament i a la pàgina web www.lagarriga.cat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia