jueves, 10 de octubre de 2013

borsí per proveir les baixes de la plaça de documentalista. (per concurs de mèrits). Ajuntament d'Artà. (Mallorca-Balears)

Ajuntament d'Artà.
PRIMERA.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. És objecte de la present convocatòria la provisió, mitjançant concurs de mèrits de les baixes de la plaça de documentalista de l’Ajuntament
d’Artà.
SEGONA.- CONDICIONS DELS ASPIRANTS. Per prendre part al concurs és necessari posseir els següents requisits a la data d’expiració del termini assenyalat per a la presentació de sol·licituds: 
a) Ser espanyol o, si escau, membre de la Comunitat Europea, amb les condicions establertes a la Llei 17/1993, de 23 de desembre, o estranger resident, sense perjudici d’allò establert a l’art. 57 de la Llei 7/2007. 
b) Tenir complerts 16 anys, i no excedir l’edat en què faltin menys de deu anys per a la jubilació forçosa per edat determinada per la legislació bàsica en matèria de funció pública.  
c) Estar en possessió de diplomatura en biblioteconomia i documentació, llicenciatura en documentació o grau d’informació i documentació 
d) Posseir la capacitat funcional, física o psíquica, per al desenvolupament de les tasques. 
e) No haver estat separat ni acomiadat, mitjançant expedient , del servei de l’Estat, a les Comunitats Autònomes o a les entitats locals, ni trobar-se inhabilitat per exeritar funcions públiques.
f) Estar en possessió del certificat acreditatiu del nivell C de coneixements de català, de la Direcció General de Política Lingüística del Govern Balear, o, si és el cas, dels homologats individualment o oficials a què fa referència el Decret 132/96, de 28 de juny, i els admesos per l’EBAP. Hom haurà de posseir aquests requisits el dia en què finalitzi del termini per presentar sol·licituds i hauran de ser vigents durant tot el procés selectiu. En cas de no poder acreditar documentalment els coneixements corresponents, es realitzarà una prova específica de llengua catalana. Les persones d’altres estats per als quals és d’aplicació el dret a la lliure circulació, o estrangers amb permís de residència permanent permís de treballi residència en vigor o en tràmit de renovació que no siguin hispanoparlants, han d’acreditar un coneixement adequat del castellà mitjançant una prova específica.
TERCERA.- FUNCIONS. Les funcions a desenvolupar seran les pròpies del lloc de feina.
QUARTA.- DEDICACIÓ I DURADA DEL CONTRACTE.. Jornada laboral partida a temps complet.
CINQUENA.- PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES. La sol·licitud per participar a les proves selectives haurà d’anar adreçada al President de la Corporació i s’ha de presentar en el Registre general d’aquest Ajuntament en el termini de vuit dies hàbils, comptadors a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Els successius anuncis es publicaran únicament en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament. Les sol·licituds també es poden presentar en la forma que determina l’article 38.4 de la Llei 4/1999, de 13 de gener, de modificació de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
Per ésser admès, i en el seu cas, prendre part a aquesta convocatòria, bastarà que els aspirants manifestin a les seves instàncies que reuneixen totes i cada una de les condicions exigides a la base segona. Amés, els aspirants hauran d’acompanyar la sol·licitud amb els justificants originals o fotocòpies acarades (compulsades) dels mèrits a valorar de la fase de concurs. No seran valorats els mèrits al·legats i no justificats en la forma indicada.
www.arta-web.com/ [ Plaça d'Espanya  07570 Artà, Islas Baleares . Telèfon: 971.836.577]

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia