miércoles, 9 de octubre de 2013

2 llocs de treball de monitors/es especialistes d’esports interins/es, mitjançant concurs oposició lliure. Ajuntament de Salou (Tarragonés-Tarragona/Catalunya)

Ajuntament de Salou
EDICTE sobre extracte de la convocatòria de dos llocs de treball de monitors especialistes d'esports.
L’Alcaldia Presidència, va dictar resolució número 4838 en data 27 de setembre de 2013 per tal de convocar un procés selectiu, mitjançant concurs oposició lliure, de dos llocs de treball de monitors/es especialistes d’esports interins/es.
La Junta de Govern Local en data 23 de setembre de 2013, en sessió ordinària, ha aprovat les bases específiques que regiran aquest procés selectiu, les quals es poden consultat al BOPT i a la plana web de l’Ajuntament de Salou, www.salou.cat.
Les sol·licituds per prendre part en aquest procés selectiu s’han de presentar segons indiquen les bases específiques de la convocatòria, dins el termini de 20 dies naturals, a comptar, a partir de l’endemà de l’última publicació d’aquesta convocatòria al BOPT o de l’extracte al DOGC.{del 10 al 29 d'Octubre de 2013, a.i.}  www.salou.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia