jueves, 10 de octubre de 2013

Borsa de Treball d' 1 metge-essa especialista en medicina de l’educació física i l’esport per part del Servei de Medicina Esportiva de la Vicepresidència de Cultura, Patrimoni i Esports.) -interinitat- Consell Insular de Mallorca.

ANNEX I
BASES GENERALS PER A LA CONVOCATÒRIA DE DUES BORSES CORRESPONENTS A LA SUBESCALA, CLASSE O CATEGORIA DE METGE-ESSA PER AL CONSELL DE

MALLORCA.
GRUP O SUBGRUP A1
FUNCIONS GENERALS. Realització de revisions medico-esportives especialitzades dels diferents grups d’activitat física, entre els que figuren:
programes d’activitats físiques per comarques.
programes recreatius de psicomotricitat.
esport platja.
programes multiesportius.
programes de promoció esportiva.
altres programes d’esport que desenvolupa o pugui desenvolupar en un futur el Consell de Mallorca, tant en la seva àrea d’esport com amb altres àrees que siguin del seu interès.
TITULACIÓ REQUERIDA. Llicenciatura en Medicina
ALTRES REQUISITS. Carnet de conduir B.
NÚMERO DE PLACES. Una.
HORARI. De dilluns a divendres de 14.00 a 21.30 hrs.
UBICACIÓ DEL LLOC DE FEINA. Itinerant, a diferents pobles de Mallorca: Manacor/Capdepera; Felanitx; Sa Pobla/Pollença; Calvià.
SISTEMA DE SELECCIÓ. CONCURS. La puntuació mínima per poder accedir a la borsa és de 4 punts per als grups A1, A2 i C1 i de 0 punts per als grups C2 i AP. En el supòsit que cap aspirant arribi a la puntuació mínima establerta, la Junta Qualificadora pot establir una puntuació inferior.
VALORACIÓ DE MÈRITS. Es valorarà la titulació acadèmica i/o les accions formatives acreditades, ambdós casos relacionats amb les funcions de la subescala, classe o categoria objecte de la convocatòria, i també el treball desenvolupat en llocs de categoria igual o semblant enquadrada dins el mateix grup o subgrup de la categoria objecte de la convocatòria, sempre que siguin de naturalesa o contingut tècnic anàlegs.
TERMINI DE PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES. El termini de presentació serà de 15 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució al BOIB.{de l' 11 al 28 d'Octubre de 2013, a.i.}
-----------------------
ANNEX II
1. FORMULARI I PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES
. El formulari de sol·licitud i les bases per a participar en la convocatòria són a disposició de les persones interessades al Servei de Selecció, de la Direcció Insular d’Hisenda i Funció Pública, situat a la Llar de la Infància, (carrer del General Riera, 113) i en l’adreça d’Internet   http://www.conselldemallorca.net/borses.
Les sol·licituds i la resta de documentació s’han de presentar compulsades, dins el termini previst, en el Registre General del Consell de Mallorca ubicat a les adreces següents del municipi de Palma:
C/ del Palau Reial, núm. 1
C/ del General Riera, núm. 111 (edifici de la Llar de la Joventut)
C/ del General Riera, núm. 113 (edifici de la Llar de la Infància)
Plaça de l’Hospital, núm. 4 (Centre Cultural la Misericòrdia)
C/ del General Riera, núm. 67 (Institut Mallorquí d’Afers Socials
)
Ctra. de Sóller, km. 3,5 (Institut de l’Esport Hípic de Mallorca)
L’horari d’atenció al públic del Registre és de 9 a 14 h, de dilluns a divendres. El que està ubicat en el c/ del Palau Reial, núm. 1, amplia l’horari d’atenció al públic a dissabte (no festiu), també de 9 a 14 h.
A més, poden presentar-se en qualssevol dels llocs que es preveuen en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú:
En els registres dels òrgans administratius on es dirigeixen.
En els registres de qualsevol òrgan administratiu, que pertanyi a l’Administració General de l’Estat, a la de qualsevol Administració de les comunitats autònomes, o a la d’alguna de les entitats que integren l’Administració local si, en aquest últim cas, s’hagués subscrit el conveni oportú.
En les oficines de Correus, en la forma que reglamentàriament s’estableixi.
En les representacions diplomàtiques i oficines consulars d’Espanya a l’estranger.
En qualsevol altre que s’estableixi en les disposicions vigents.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia