lunes, 21 de octubre de 2013

borsa de treball per a cobrir, de forma temporal, places d'operari de manteniment (AP/E*); i Recepcionista, en el cas de possibles vacants i/o necessitats temporals. Ajuntament del Prat de LLobregat. (Baix Llobregat-Barcelona/Catalunya).

Ajuntament del Prat de LLobregat. ANUNCI sobre convocatòria i bases del procés selectiu de l'ampliació de la borsa de treball de places d'operari/ària.¿?
Per decret de la Tinència d'Alcaldia de l'Àrea d'Alcaldia, Serveis Centrals i Economia núm 5472/2013, d'11 d'octubre, es convoca el procés selectiu de l'ampliació de la borsa de treball de recepcionista per cobrir vacants i/o necessitats temporals; per la qual cosa, el termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies naturals, a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOCG).
Els successius anuncis relacionats amb aquest procés selectiu es publicaran al tauler d'edictes i al web municipal (www.elprat.cat).
Les bases reguladores d'aquest procés selectiu d'ampliació de la borsa de treball de recepcionista,¿? aprovades per acord de la Junta de Govern Local de data 7 d'octubre d'enguany, són íntegrament les següents:

BASES PER A L'AMPLIACIÓ DE LA BORSA DE TREBALL PER A COBRIR, EN CAS DE POSSIBLES VACANTS I/O NECESSITATS TEMPORALS, PLACES D'OPERARI/ÀRIA DE MANTENIMENT ¿?
PRIMERA.- Objecte. L'objecte de les presents bases és establir un ordre de preferència per a l'ampliació de la borsa de treball per a cobrir, de forma temporal, places d'operari de manteniment, pertanyent al d'agrupacions professionals (antic grup E), en el cas de possibles vacants i/o necessitats temporals.
SEGONA.- Sistema selectiu. El procediment de selecció és el concurs amb proves selectives, d'acord amb el que estableix l'art. 94.1.2 del Decret 214/90, de 30 de juliol, que aprova el reglament del personal al servei de les entitats locals.
TERCERA.- Durada. La durada del nomenament o contracte vindrà determinada en funció de la necessitat a cobrir, essent d'aplicació la normativa sobre funció pública o la del règim laboral, respectivament.
QUARTA.- Condicions dels/de les aspirants. 4.1.-Per ser admesos/ses en aquest procés selectiu els/les aspirants hauran de complir els següents requisits:
a) Ser ciutadà/na espanyol/a o de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o dels estats en els quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors/res, en els termes que indica la legislació vigent. En el cas d’estrangers/res s’haurà d’acreditar el domini de la llengua oficial de l’Estat espanyol.
També podran ser admesos/ses el cònjuge, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, tant dels ciutadans com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea , sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret, així com els seus descendents i els del seu cònjuge, sempre que no estiguin separats de dret, siguin menors de vint-i-un anys o majors d’aquesta edat dependents.
En el cas de places per a personal laboral, també podran ser admeses les persones nacionals de països diferents als que formen part de la Unió Europea, les quals hauran d'aportar permís de residència i treball d'acord amb la normativa vigent.
b) Haver complert 16 anys i no superar l’edat de jubilació forçosa.
c) Posseir el certificat d'escolaritat, o estar en condicions d’obtenir-lo dins del termini de presentació de sol·licituds per prendre part en les proves selectives. En el supòsit de presentar un títol equivalent als exigits, s’haurà d’adjuntar un certificat de l’òrgan competent que n’acrediti l’equivalència.
Els/les aspirants estrangers/res han d'estar en possessió d'alguns dels títols reconeguts a Espanya, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent en aquesta matèria.
d) No patir cap malaltia o situació física i/o psíquica que impedeixi el normal desenvolupament i exercici de les funcions corresponents.
e) No estar inhabilitat/da per sentència ferma per a l'exercici de les funcions públiques ni haver estat separat/da, per resolució disciplinària ferma, del servei de cap administració pública.
f) Acreditar coneixements de la llengua catalana (nivell A bàsic) mitjançant la presentació d'un dels documents següents:
1. Certificació que acrediti el coneixement de català dins de l'ensenyament obligatori sempre que s'hagi cursat a Catalunya i s'hagi cursat la matèria de llengua catalana en la totalitat dels estudis obligatoris a partir del curs 1978-1979. Aquest certificat l'expedeix qualsevol institut públic d'educació secundària en la forma que determina la Direcció General d'Innovació.
2. Fotocòpia de la documentació acreditativa d'estar en possessió del certificat de coneixements de llengua catalana de nivell A bàsic de la Secretaria de Política Lingüística o equivalent.
Els/les aspirants que no acreditin documentalment els coneixements de llengua catalana hauran de superar una prova específica de coneixements de llengua catalana de nivell bàsic (A bàsic), amb caràcter obligatori i eliminatori, la qual es qualificarà d'apte o no apte.
Restaran exempts/tes de realitzar la prova els/les aspirants que hagin participat i obtingut plaça en processos anteriors de selecció de personal per accedir a la mateixa administració, en què hi hagués establerta una prova de català del mateix nivell o superior.
g) Posseir el permís de conduir classe B o equivalent que permeti la conducció de vehicles a l'estat espanyol.
4.2.- Possibilitat d'incorporació immediata en el cas de ser cridat/da.
4.3.- Aquestes condicions hauran de complir-se, com a màxim, dintre de l'últim dia de termini de presentació d'instàncies, data amb referència a la qual es farà la valoració de mèrits, llevat dels coneixements de la llengua catalana que es podran acreditar abans de la realització de la prova.
CINQUENA.- Presentació de sol·licituds. 5.1.-Les persones que desitgin prendre part en aquest procés selectiu hauran de:
a) Presentar en el termini de 20 dies naturals, comptats des de l'endemà de la publicació d'aquestes bases i de la convocatòria al DOGC {del 22 d'Octubre a l' 11 de novembre de 2013, a.i.}, instància a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana d'aquest Ajuntament (de dilluns a divendres, de 9 a 13,30 hores i de dilluns a dijous de les 16,30 a les 19 hores), acompanyada de:
- Fotocòpia compulsada del DNI. (cal presentar el document original i la fotocòpia per tal que sigui compulsat per la OIAC). Els/les nacionals d'altres països membres de la Unió Europea han d'acreditar documentalment la nacionalitat. Les persones nacionals d'altres països diferents de la Unió Europea hauran de presentar fotocòpia compulsada dels permisos de treball i residència vigents.
- Fotocòpia compulsada de la titulació exigida. (cal presentar el document original i la fotocòpia per tal que sigui compulsat per la OIAC)
- Fotocòpia compulsada de la documentació que acredita el coneixement de la llengua catalana, segons es detalla en aquestes bases a l’apartat f de la base quarta. (cal presentar el document original i la fotocòpia per tal que sigui compulsat per la OIAC)
- Currículum vitae actualitzat amb fotografia tipus carnet.
- Fotocòpia compulsada del permís de conduir classe B (cal presentar el document original i la fotocòpia per tal que sigui compulsat per la OIAC).
- Còpies i documents acreditatius dels mèrits inclosos al CV. És necessari acreditar els mèrits que tinguin relació amb les funcions pròpies del lloc de treball. A aquests efectes cal acreditar documentalment tots els aspectes relacionats amb la formació i l'experiència, com ara períodes treballats, experiències professionals, cursos, etc. (es poden acreditar mitjançant informe de vida laboral actualitzat i/o fotocòpies dels contractes, nòmines o qualsevol altre mitjà que acrediti la naturalesa i durada dels serveis prestats). Els mèrits no acreditats suficientment no seran valorats. Els serveis prestats en aquest Ajuntament seran tinguts en compte, si s’escau, d’ofici i per tant no caldrà la seva acreditació per part de l’aspirant. Es recomana la presentació de la vida laboral actualitzada en una data propera a la data de presentació de la instància. De la informació presentada ha de quedar acreditat de manera clara quines funcions s'han realitzat, amb quina categoria i durant quant temps.
No serà admissible la presentació de certificacions o documentació justificativa dels mèrits un cop tancat el termini de presentació d'instàncies, llevat de l’acreditació del nivell de llengua catalana que es podrà efectuar fins a la realització de les proves.
b) Manifestar en la sol·licitud si s’està en possessió del certificat de nivell bàsic (A bàsic) de llengua catalana o equivalent.
c) Manifestar el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part a la convocatòria i per a la resta de la tramitació del procés selectiu, d'acord amb la normativa vigent.
5.2.- No serà admissible la presentació de certificacions o documentació justificativa dels mèrits un cop tancat el termini de presentació instàncies, llevat de l’acreditació del nivell de llengua catalana que es podrà efectuar fins a la realització de les proves.
5.3.-Les instàncies també es poden presentar en la forma que determina l'art. 38.4 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, segons redacció establerta a la Llei 4/99 de 13 de gener.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia