miércoles, 30 de octubre de 2013

Borsa de llicenciats/ades en Dret - lletrat/ada, A1. Consell Insular de Formentera.

Consell Insular de Formentera. Bases que regiran el concurs-oposició per a la creació d'una borsa de llicenciats/ades en Dret per cobrir, amb caràcter interí o temporal, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina del Consell Insular de Formentera.
BASES QUE REGIRAN EL CONCURS-OPOSICIÓ PER A LA CREACIÓ D'UNA BORSA DE LLICENCIATS/ADES EN DRET PER COBRIR, AMB CARÀCTER INTERÍ O TEMPORAL, LES POSSIBLES NECESSITATS DE PROVISIÓ URGENT DE PLACES I LLOCS DE FEINA DEL CONSELL INSULAR DE FORMENTERA.
PRIMERA. Objecte de la convocatòria. 1. L’objecte d’aquesta convocatòria és la constitució d’una borsa de llicenciats/ades en dret per cobrir, amb caràcter interí o temporal, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina del Consell Insular de Formentera.
2. Les citades places pertanyen a l'escala d'Administració Especial, subescala Tècnica, classe lletrat/da, grup A1. Concretament, s’oferta una plaça vacant prevista en els pressupostos generals i de plantilla orgànica del Consell Insular de Formentera, per l’any 2013, i la creació d’un borsí per a possibles places vacants que puguin sortir.
3. La present convocatòria es publicarà en el tauler d'anuncis del Consell Insular de Formentera, situat en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) (carrer Ramón Llull, nº 6), a la pàgina web de la Corporació www.consellinsulardeformentera.cat i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), sent la data de publicació en el BOIB la que servirà per al còmput del termini de presentació d’instàncies.
SEGONA. Requisits i drets d’examen dels aspirants. Per participar en aquesta convocatòria, les persones interessades han de complir en la data de finalització del termini per presentar les sol·licituds i durant tot el procés selectiu, la base tercera de les bases generals de convocatòries de processos de selecció al Consell Insular de Formentera, publicades al BOIB núm.46 de data 5 d’abril de 2008, i els requisits següents:
a) Tenir la nacionalitat espanyola, sense perjudici del que es disposa en l'article 57 (Accés a l'ocupació pública de nacionals d'altres Estats), de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.
b) Tenir compliments 16 anys d'edat en la data de finalització del termini per a la presentació de sol·licituds. I no excedir, si escau, de l'edat màxima de jubilació forçosa.
c) No haver-hi estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei a l'Estat, de les Comunitats Autonòmiques, o de l'Administració Local, ni acomiadat d'acord amb el corresponent procediment, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques.
d) No patir malaltia o defecte físic o psíquic que impedeixin el correcte acompliment de les funcions de la plaça a la qual s’oposita.
e) No trobar-se afectat per cap de les causes d'incapacitat previstes en la legislació vigent.
f) Estar en possessió del Títol de llicenciat en Dret (o tenir el grau en Dret), o estar en condicions d'obtenir-ho en la data de finalització del termini de presentació d'instàncies. En el cas de titulacions expedides a l'estranger serà necessari aportar la corresponent documentació que acrediti la seva homologació oficial.
g) Estar en possessió del certificat del nivell B2 expedit per la Direcció de Cultura i Joventut del Govern dels Illes Balears o equivalent. En el cas de no posseir-ho, haurà de superar una prova de llengua catalana, que s'estableix a la base setena d’aquestes bases.
Els drets d’examen per a aquesta convocatòria es fixen en 24.00€, que s’hauran de fer efectius en el c/c 0487-2113-14-2000003108, del banc Mare Nostrum (BMN).
TERCERA. Sol·licitud i documentació.1. La sol·licitud per participar en les proves de selecció s'haurà de dirigir al President del Consell Insular de Formentera, i es presentarà en el
Registre General d'aquesta Corporació, o en la forma establerta en l'article 38.4 de la LRJAPYPAC, dins del termini de 10 dies naturals, comptats a partir de l'endemà al de la data de publicació d'aquesta convocatòria en el BOIB. [BOIB Núm 149 - 30 / octubre / 2013] {del 31 d'octubre al 8 de novembre de 2013, a.i.}
Les sol·licituds que es presentin fora del termini anteriorment establert, seran excloses i s'arxivaran. Si l'últim dia de presentació, caigués en diumenge o festiu, el termini s'entendrà ampliat fins a l'endemà hàbil. Els restants i successius anuncis es faran públics únicament en el tauler d'anuncis i a la pàgina web del Consell.
2. Les instàncies presentades en la forma prevista en l'article 38.4 de la LRJAPYPAC, no seran admeses encara que consti que es van lliurar abans de la finalització del termini de presentació de sol·licituds, tret que es remeti la justificació de la data de remissió de la sol·licitud a l’OAC del Consell Insular de Formentera, dins el termini establert, per fax al 971 322556 o correu electrònic a:
 atenciociutadana@conselldeformentera.cat.
3. El model normalitzat de sol·licituds, que serà el model oficial d'instància, es trobarà a la disposició de les persones interessades, en el Registre General d'Entrada d'aquest Consell Insular, i a la pàgina web www.consellinsulardeformentera.cat, a partir de l'obertura del termini per a la seva presentació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia