jueves, 13 de febrero de 2014

1 tècnic/a d’Empresa i Ocupació. (contractació temporal). Ajuntament d'Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat-Barcelona / Catalunya)

La Junta de Govern Local, en sessió de data 24 de gener de 2014, va aprovar les bases i convocatòria del procés selectiu per a la contractació temporal, d’un/a tècnic/a d’Empresa i Ocupació, pel sistema de concurs oposició lliure.
Les bases amb les condicions que regeixen aquesta convocatòria van aparèixer publicades íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona en data 4 de febrer de 2014 i 10 de febrer de 2014.
El termini per a la presentació d’instàncies començarà a l’endemà d’aquesta publicació en aquest diari i durant el termini de quinze dies naturals.{del 14 al 28 de febrer de 2014, a.i.}
La resta d’anuncis i notificacions d’aquesta convocatòria i el seu procés, es faran en el Tauler Virtual d’Edictes de la Corporació :
(http://oficinavirtual1.esplugues.cat/sede/JSP/sede/portal/index.jsp), en els termes previstos a l’article 59.5, b) de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener. També es donarà publicitat en el web municipal: www.esplugues.cat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia