miércoles, 26 de febrero de 2014

Bases borsí policia local 2014. Ajuntament de Campos. (Mallorca - Illes Balears)

Ajuntament de Campos. Bases borsí policia local 2014.
1. Aprovar les bases per a la confecció d'una borsa de treball de policia local, pel sistema de concurs, perquè les persones seleccionades siguin nomenades com a funcionaris/àries interins/nes.
2. Ordenar la publicació d'aquesta resolució en el BOIB, en el tauler d'anuncis de la Corporació i a la web de la Corporació (www.ajcampos.org).
BASES PER A LA CONFECCIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL DE POLICIA LOCAL PEL SISTEMA DE CONCURS
Característiques de la convocatòria
- Denominació de la plaça: policia Local
- Nivell de titulació acadèmica: batxiller o equivalent
- Nomenament com a funcionari/ària interí/ina
1. Objecte de la convocatòria. L'objecte d'aquesta convocatòria és la selecció de personal per integrar una borsa de treball de Policia Local per cobrir places vacants o substituir personal que conforma la plantilla municipal i que té reserva de plaça.
2. Taxes per optar al concurs: 20€
3. Requisits dels aspirants
a) Tenir la nacionalitat espanyola.
b) Tenir fets els 18 anys.
c) Estar en possessió del títol acadèmic de batxiller o equivalent. El justificant de pagament dels drets d'expedició del títol només té validesa fins a l'expedició del títol. Es presumirà que el títol ha estat expedit quan hagin transcorregut més de dos anys des de l'emissió del justificant de pagament dels drets d'expedició del títol i, en aquest cas, els aspirants quedaran exclosos i hauran d'acreditar el títol en el termini d'esmena de les deficiències, o justificar mitjançant un certificat del centre d'estudis oficials corresponent que el títol encara no ha estat expedit.
d) No patir malaltia o defecte físic que impedeixi o menyscabi l'acompliment correcte de les funcions (Annex II del Decret 70/89, Normes Marc de les policies locals).
e) No haver estat separat del servei de l'Administració local, autonòmica o estatal, ni estar inhabilitat per exercir la funció pública.
f) No tenir antecedents penals per delictes dolosos.
g) Estar en possessió dels permisos de conducció de la classe A, B i BTP, els quals han de vigir en la data d'expiració del termini de presentació de sol·licituds.
h) Comprometre's, mitjançant una declaració jurada, a portar armes i, si escau, a utilitzar-les.
i) Acreditar la superació o actualització del curs d'aptitud bàsic de policia local de l'Escola de Policia Local de la CAIB, Institut Balear de Seguretat Pública (IBSP) o Escola Balear d'Administració Pública (EBAP), en el transcurs dels tres anys anteriors a la finalització del termini de presentació de sol·licituds.
j) Haver satisfet la taxa per optar a les proves de selecció de personal.
Per ser admès i, si escau, prendre part en les proves selectives corresponents, basta que els aspirants manifestin en les seves sol·licituds de participació que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides, referides sempre a la data d'expiració del termini de presentació d'instàncies, tret dels requisits dels apartats c), g) i) i j), que s'han d'acreditar en el moment de presentació de la sol·licitud de participació en la convocatòria.    ...
9. Dada límit de presentació d’instàncies. El termini per presentar la sol·licitud per formar part en aquest procés selectiu és de quinze dies hàbils a comptar de l'endemà al de la publicació d'aquestes bases en el BOIB.{del 26 de febrer al 15 de març de 2014, a.i.} Els successius anuncis s'han de publicar únicament en el tauler d'anuncis de la Corporació i en el web de l’Ajuntament (www.ajcampos.org).
Les sol·licituds s'han de presentar en el Registre General de l’Ajuntament de Campos, C/ Plaça Major, núm. 1 (Campos). Les instàncies poden presentar-se també en la forma que indica l'article 38.4 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia