sábado, 15 de febrero de 2014

borsa d'auxiliars administratius, personal laboral. (bases específiques i convocatòria). Ajuntament de Pollença (Mallorca-Illes Balears)

Naturalesa dels llocs de treball 
Vinculació: Personal Laboral Interí 
Torn: Lliure 
Es tracta de la creació d’una borsa d’interins per cobrir les vacants existents d’auxiliar administratiu, personal laboral, per a diverses àrees de l’Ajuntament (Esports, Serveis Socials, Cultura, Serveis) i aquelles que es puguin produir amb posterioritat. El personal que superi les proves i sigui contractat com a auxiliar administratiu, personal laboral interí, cessarà en les seves funcions una vegada es cobreixi la plaça definitivament en una propera convocatòria o retorni el seu titular. Aquesta borsa quedarà sense efecte quan se substitueixi per la borsa sorgida de la propera convocatòria de les places vacants. En altre cas, aquesta borsa tendrà una vigència màxima de tres anys des de la publicació del llistat definitiu. 
Requisits.- A més dels prevists a les bases generals: 
· estar en disposició del títol de Graduat Escolar, Graduat en Secundària o equivalent. 
· català nivell B-2, s’haurà de presentar el corresponent certificat oficial; si no es presenta s’haurà de superar una prova prèvia de català. 
· ser espanyol o ciutadà d’un dels restants estats membres de la Unió Europea o d’aquells estats en els quals sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors, en els termes prevists a la Llei estatal que regula aquesta matèria, amb excepció de les places per a les quals a les bases específiques es limiti l’accés als aspirants de nacionalitat espanyola. 
 En virtut de la Llei Orgànica 8/2000, de 22 de desembre, de reforma de la LO4/2000 sobre drets i llibertats dels estrangers a Espanya i la seva integració social, i del RD 864/2001 del Reglament d’execució, tenen dret d’accés a l’administració pública com a personal laboral els estrangers residents legalment a Espanya. 
Procediment de selecció: Concurs - oposició 
Drets d’examen: 21’04 euros 
Termini: les persones interessades disposaran de deu (10) dies hàbils per presentar les instàncies per prendre part a la prova selectiva a partir de l’endemà de la publicació de les bases al BOIB.{ del 14 al 25 de febrer de 2014, a.i.}
Data de constitució del tribunal, realització de les proves i avaluació de mèrits.  Es comunicarà a la pàgina web de l’Ajuntament i al tauler d’edictes.  www.ajpollenca.net/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia