jueves, 27 de febrero de 2014

Borsa de treball per a la Llar d'Infants municipal. Ajuntament de Castellterçol. (Vallés Oriental-Barcelona )

Per Decret de l’Alcaldia de data 17 de febrer del 2014, s’han aprovat les bases de la convocatòria del procés de selecció per a la formació d’una Borsa de treball de persones candidates a cobrir, en règim d’interinatge, els llocs de treball vacants i substitucions a la Llar Municipal d’Espurna de Castellterçol. Igualment s’ha aprovat la convocatòria del procés de selecció.
Les sol·licituds de participació s’hauran de dirigir a l’Ajuntament de Castellterçol (Pl. Vella 3) en el termini de 20 dies naturals a partir del dia següent a la publicació d’aquest anunci al DOGC.{del 28 de febrer al 19 de març de 2014, a.i.}
www.castelltersol.cat/es
.......................................
BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA FORMACIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL DE PERSONES CANDIDATES A COBRIR, EN RÈGIM D’INTERINATGE, ELS LLOCS DE TREBALL VACANTS I SUBSTITUCIONS DE LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL L’ESPURNA DE CASTELLTERÇOL
1. Objecte de la convocatòria de la borsa. La borsa de treball té com objecte disposar de persones candidates per a cobrir, en règim d’interinatge, els llocs de treball vacants i substitucions necessaris per a la prestació dels serveis de Llar d’Infants Municipal, en tant no es produeixi la seva cobertura pels procediments de provisió i selecció definitius establerts, o la reincorporació dels seus titulars.
2. Requisits per formar part de la borsa. Per tal de formar part de la borsa de treball, les persones interessades han de reunir els requisits específics següents:
1.- Titulació / qualificació:
- Tècnic/a superior en educació infantil o equivalent.
- Mestre/a d’educació infantil o equivalent.
- Reconeixement de la qualificació adequada per impartir el primer cicle de l’educació infantil (Ordre del Departament d’Educació de 5.7.2001, DOGC núm. 3430, de 13.7.2001)
2.- Certificat de suficiència de català (C) o equivalent.
3. Coneixement de la llengua catalana. Les persones participants hauran d’acreditar, prèviament al seu nomenament, estar en possessió del nivell de coneixement de llengua catalana necessari per al desenvolupament de les funcions de la categoria professional del lloc de treball, d’acord amb l’establert al Decret 161/2002, d’11 de juny, sobre l’acreditació del coneixement del català i l’aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya (DOGC 3660, de 19.6.2002) i les equivalències que determina l’Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, per la qual es refonen i s’actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística (DOGC núm. 5511 de 23.11.2009), modificada per l’Ordre VCP/233/2010, de 12 d’abril (DOGC núm. 5610, de 19.04.2010).
4. Coneixement de la llengua castellana. Les persones participants que no tinguin la nacionalitat espanyola han d’acreditar el coneixement de la llengua castellana, tant en l’expressió oral com en l’escrita, en el grau adequat a l’exercici de les funcions pròpies de la categoria professionals a la qual s’opta.
5. Estructura de la borsa: categoria professional i funcions. La borsa de treball estarà constituïda amb les persones que constin admeses a la categoria professional següent: Educador/a de llar d'infants (Grup B).
Les funcions que correspon desenvolupar als/a les treballadors/es d’aquesta categoria son les següents:
• Atendre directament els infants, sent el responsable del grup assignat, en el seu desenvolupament de la personalitat individual i social, tant en el camp físic, com psíquic i social i de la seva neteja personal, vestit i alimentació. També atendre la vigilància i custodia dels infants en el cas de sortides programades pel centre.
• Formar part de l'equip educatiu participant en l'elaboració, l'execució i l'avaluació dels projectes que s'estableixin en el pla general de funcionament del centre.
• Programar, desenvolupar i avaluar els processos educatius i d'atenció als infants.
• Mantenir una relació periòdica amb els familiars dels infants, proporcionant-los orientació i suport, així com amb altres professionals i serveis educatius relacionats amb l'educació i el desenvolupament dels infants.
• Supervisar i avaluar el personal en pràctiques adscrit a l'aula, si escau.
6. Formalització de les sol·licituds. La sol·licitud d’incorporació a la borsa s’ha de formalitzar mitjançant sol·licitud presentada al Registre General de l’Ajuntament de Castellterçol (Pl. Vella 3). La mateixa haurà d’anar acompanyada de la documentació justificativa dels requisits i mèrits exigits en aquestes bases.
El termini per presentar sol·licituds serà de 20 dies naturals comptadors a partir de l’endemà de la publicació de la resolució de convocatòria.{del 28 de febrer al 19 de març de 2014, a.i.}
Una finalitzar el Termini de presentació de sol·licituds es publicarà una llista provisional d'admesos i exclosos.
Es podrà requerir a les persones participants l'esmena o la millora de les sol·licituds defectuoses. En el cas de no ser esmenades, es considerarà que els interessats desisteixen de la seva sol·licitud.
L’Administració podrà rectificar en qualsevol moment d’ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia