viernes, 14 de febrero de 2014

Pla Èxit II en el curs 2013-2014. Procediments per a l'autorització als centres públics d'Educació Secundària del projecte experimental de reforç educatiu extraordinari per a la millora de l'èxit escolar.

1. Convocatòria.  1. Es convoca el procés per a autoritzar l’aplicació en centres públics d’Educació Secundària Obligatòria del projecte experimental per a la millora de l’èxit escolar Pla Èxit II en el curs 2013-2014.
2. S’establix el procediment per a la concessió de recursos humans als centres que el desenrotllen. 
2. Finalitat. El projecte experimental Pla Èxit II tindrà com a finalitats:
1.
Ampliar les possibilitats educatives, facilitar la millora dels aprenentatges i augmentar l’èxit escolar de l’alumnat en l’Educació Secundària Obligatòria.
2. Incrementar les taxes de graduació en l’Educació Secundària Obligatòria per mitjà de l’atenció a l’alumnat amb necessitat de reforç. Este reforç serà realitzat fora de l’horari lectiu utilitzant estratègies de motivació, individualització i seqüenciació dels aprenentatges en el marc d’un programa experimental. 
3. Objectius. Este projecte experimental proposa els objectius següents:
1.
Millorar l’adquisició de coneixements i destreses en les àrees instrumentals.
2. Facilitar el desenrotllament i l’adquisició de les competències bàsiques de l’etapa per a millorar les possibilitats de graduació de l’alumnat.
3. Fomentar l’hàbit lector.
4. Oferir una guia i una orientació educativa personalitzada a l’alumnat després del seu horari lectiu per a la millora de les seues estratègies d’aprenentatge.
5. Desenrotllar actituds i hàbits d’organització del temps i de constància en el treball.
6. Potenciar l’autoestima en l’alumnat amb dificultats d’aprenentatge per a facilitar-li la integració escolar i augmentar les seues expectatives.
7. Sol·licitud, documentació i termini de presentació. 1. Podran sol·licitar el projecte experimental de reforç educatiu extraordinari per a la millora de l’èxit escolar Pla Èxit II, en el curs 2013-2014, els centres públics d’Educació Secundària que disposen d’un nombre suficient d’alumnat amb les característiques descrites en l’article 4, de manera que es puguen organitzar els grups indicats en l’article 5, punt 1. A este efecte, els centres que vullguen participar en esta convocatòria hauran de presentar la sol·licitud que figura en l’annex I-A, i en l’annex I-C si és el cas, i ompliran les dades de l’annex
I-B. La sol·licitud haurà de comptar amb l’aprovació del claustre i del consell escolar del centre.
2. El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el dia 24 de febrer de 2014.
4. Els annexos referits a la sol·licitud estaran a la disposició dels sol·licitants en la web de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport:

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia