miércoles, 26 de febrero de 2014

borsa de treball de treballador/a social de serveis socials bàsics. Consell Comarcal de l'Alt Penedès (Barcelona / Catalunya)

Consell Comarcal de l'Alt Penedès.  EDICTE sobre aprovació de les bases específiques i convocatòria de borses de treball.
La Junta de Govern del Consell Comarcal de l’Alt Penedès en sessió de 16 de gener de 2014 va aprovar les bases específiques per a la creació i funcionament d’una borsa de treball de treballador/a social de serveis socials bàsics per a la contractació temporal i/o nomenaments d’interins/nes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, així com convocar simultàniament la provisió de les mateixes.
Les bases específiques a què fa referència la convocatòria es troben publicades al BOP de 18 de febrer de 2014.


El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals, comptadors a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 27 de febrer al 18 de març de 2014, a.i.} www.ccapenedes.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia