lunes, 24 de febrero de 2014

6 places d'agent interí durant el període d'estiu. (C2). Ajuntament del Vendrell . (Tarragona)

Ajuntament del Vendrell . ANUNCI sobre publicació de les bases de la convocatòria de provisió de 6 places d'agent interí durant el període d'estiu.
“BASES ESPECÍFIQUES DE LA CONVOCATÒRIA, MITJANÇANT CONCURS-OPOSICIÓ LLIURE, PER A LA SELECCIÓ DE 6 PLACES D'AGENT INTERÍ DE LA POLICIA LOCAL, INTEGRADES A L’ESCALA D’ADMINISTRACIÓ ESPECIAL, SUBESCALA DE SERVEIS ESPECIALS, CLASSE POLICIA LOCAL, GRUP C2 DE TITULACIÓ. 
Primera. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. Aquestes bases tenen per objecte la regulació del procediment selectiu per a l’accés, pel sistema de concurs oposició lliure, a sis places d'agent de la Policia Local, durant el període d’estiu.
El procés selectiu es regirà, a més, per les bases generals publicades al BOPT núm. 124, de 31 de maig de 2010. En cas de discrepància, prevaldran les presents bases específiques.
Segona. REQUISITS DELS ASPIRANTS. Per prendre part en aquesta convocatòria, els aspirants han de complir els requisits següents:
a) Tenir ciutadania espanyola, tal com estableix la legislació vigent.
b) Estar en possessió del títol d’educació secundària obligatòria, graduat escolar, cicle formatiu o formació professional de primer grau, o altra d’equivalent o superior.
c) Tenir 18 anys complerts i no passar dels 40 anys.
d) No haver estat condemnats per cap delicte. No estar inhabilitats per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separats, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap administració pública. Tanmateix, serà aplicable el benefici de la rehabilitació, sempre que els aspirants ho acreditin mitjançant el corresponent document oficial.
e) No patir cap malaltia ni estar afectats per cap impediment físic o psíquic que impossibiliti l’exercici normal de les funcions pròpies del lloc de treball.
f) Estar en possessió del permís de conduir classe B.
g) Tenir una alçada mínima d’1,70 m els homes, i 1,65 m les dones.
h) No trobar-se sotmès a causa d’incompatibilitat segons la llei 53/84, de 26 de desembre.
i) Conèixer les dues llengües oficials a Catalunya (català i castellà).
Les persones candidates han de lliurar dins el termini de presentació de sol·licituds un dels documents següents:
- Document que acrediti el coneixement de català dins de l'ensenyament obligatori. Aquest document és la certificació que s'ha cursat de manera oficial a Catalunya la matèria de llengua catalana d'ensenyament obligatori i s'ha obtingut el títol que correspon després de l’any 1992. Aquest certificat l'expedeix qualsevol Institut d'Educació Secundària públic en la forma que determina la Direcció General d'Ordenació i Innovació Educativa.
- Fotocòpia acarada de la documentació acreditativa d'estar en possessió del certificat de coneixements de llengua catalana de nivell B (nivell intermedi de català) de la Secretaria de Política Lingüística, o equivalent.
- D’acord amb el que estableix el Decret 233/2002, de 25 de setembre, Reglament d’accés, promoció i mobilitat de les policies locals, restaran exempts de realitzar la prova de català els i les aspirants que, en algun procés de selecció per a l’accés a la condició de funcionari públic, hagin superat una prova o un exercici de coneixements de llengua catalana del mateix nivell o superior al que s’hi esmenta, sempre que aportin la documentació que acrediti aquesta circumstància.
Totes aquestes condicions s'han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds.
Tercera. SOL·LICITUDS. 1. Les sol·licituds s'adreçaran a l'alcalde-president i es presentaran al Registre general de l'Ajuntament. El termini de presentació de les sol·licituds serà de 20 dies naturals improrrogables, a comptar a partir de l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria al BOPT. Les bases es publicaran integrament al DOGC. Els successius anuncis es faran públics al tauler d’anuncis i a la web municipal.  www.elvendrell.net
2. Les sol·licituds han d'anar acompanyades d'un currículum, de fotocòpies del DNI, dels permisos de conduir i dels títols acadèmics exigits a la base segona, així com de la documentació acreditativa dels mèrits que s'al·leguin per a la fase de concurs. Tots els documents s'han de presentar mitjançant fotocòpies degudament compulsades.
3. Els drets d'examen es fixen en la quantitat de 12,77 euros, que han de ser satisfets prèviament pels aspirants en el moment de presentar la sol·licitud (s’haurà d'adjuntar el corresponent resguard acreditatiu del pagament).
Les instàncies també es podran presentar en la forma determinada a l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, en aquest supòsit l’aspirant haurà de comunica immediatament aquest fet a l’Ajuntament del Vendrell, via fax, trucada telefònica o email (rrhh@elvendrell.net) dirigit al Servei de Recursos Humans, adjuntant la còpia del gir postal de pagament de drets d’examen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia