miércoles, 19 de febrero de 2014

Campanya de Camps de Treball Voluntari Juvenil per a l'any 2014. Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove.

Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove . RESOLUCIÓ de 13 de febrer de 2014, del director general de joventut i de l'Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove, per la qual es convoca la Campanya de Camps de Treball Voluntari Juvenil per a l'any 2014. [2014/1309] (pdf 543KB)
ANNEX I
Bases de la Campanya de Camps de Treball Voluntari Juvenil per a 2014
Primera. Objecte.- L’Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove (d’ara endavant IVAJ.GVA JOVE) convoca places, adreçades a jóvens residents a la Comunitat Valenciana, per a participar en els camps de treball voluntari juvenil de la Comunitat Valenciana, d’altres comunitats autònomes i de països estrangers en les modalitats A i B.
Modalitat A: camps en Pasqua, a realitzar entre el 17 i el 24 d’abril de 2014.
Modalitat B: camps a l’estiu, a realitzar preferentment durant els mesos de juliol i agost.
Segona. Places oferides. 2.1. La relació de places i projectes dels camps de treball a la Comunitat Valenciana s’exposaran com a mínim cinc dies abans del començament del procés d’inscripció, a les seus de les oficines de l’IVAJ.GVA JOVE d’Alacant, de Castelló de la Plana i de València, a les oficines
IVAJ.GVA JOVE, i també en el web de l’IVAJ.GVA JOVE, www.gvajove.es/ivaj.
2.2. La relació de places i de projectes dels camps de treball en altres comunitats autònomes i a l’estranger s’exposaran a les seus de les oficines de l’IVAJ.GVA JOVE d’Alacant, de Castelló de la Plana i de València, a les oficines IVAJ.GVA JOVE, i també en el web de l’IVAJ.GVA JOVE, www.gvajove.es/ivaj, a mesura que se’n dispose.
Cinquena. Participants
5.1. Podran sol·licitar plaça en camps de treball els jóvens residents a la Comunitat Valenciana que, en iniciar-se l’activitat corresponent, complisquen els requisits que marque el camp de treball escollit.
5.2. Als camps de treball organitzats a la Comunitat Valenciana els jóvens participants hauran de tindre 18 anys complits i no superar, al començament de l’activitat, l’edat assenyalada en cada camp de treball.
5.3. Als camps de treball organitzats en altres comunitats autònomes i pel SVI, les edats de participació seran les que fixe la comunitat autònoma o l’entitat organitzadora de cada camp.
Setena. Preinscripció als camps de treball. 7.1. Les persones interessades a participar en els camps de treball voluntari juvenil hauran de fer una preinscripció a través d’Internet. Per fer la preinscripció caldrà emplenar el formulari publicat en el web de l’IVAJ.GVA JOVE, en l’adreça següent:
7.2. Modalitat A
La preinscripció per a la modalitat A es podrà fer des de l’endemà de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana fins a les catorze hores del dia 27 de febrer de 2014.
7.3. Modalitat B. La preinscripció per a la modalitat B es podrà fer des de el dia 28 de febrer fins a les 14.00 hores del dia 31 de març de 2014.
7.4. Per fer la preinscripció, les persones interessades hauran de facilitar les dades següents: nom i cognoms, el número del DNI o d’un document equivalent, l’adreça de correu electrònic i almenys un telèfon de contacte.
7.5. Cada persona interessada podrà fer una sola preinscripció, en la qual podrà fer la reserva per a tres persones com a màxim, i haurà d’indicar, a més de les seues dades, el nom i els cognoms de les altres dues persones sol·licitants, si s’esqueia, a l’efecte de formalització de la inscripció, d’acord amb la base 8.3. Ningú no podrà figurar en més d’una preinscripció, siga com a titular siga com acompanyant.
Huitena. Inscripció en els camps de treball
8.1. Modalitat A
La inscripció es farà per ordre de preinscripció, a la seu de l’IVAJ.GVA JOVE del carrer de l’Hospital, número 11, de València, a les unitats territorials de l’IVAJ.GVA JOVE d’Alacant i de Castelló o a les oficines IVAJ.GVA JOVE des del 5 al 11 de març de 2014.
8.2. Modalitat B
8.2.1. La inscripció es farà per ordre, entre les persones preinscrites, de conformitat amb la base 7, a partir del número que determine el sorteig que es celebrarà en acte públic el dia 3 d’abril de 2014 a les 10.00 hores, a la seu de l’IVAJ.GVA JOVE del carrer de l’Hospital, número 11, de València. L’ordre per formalitzar les inscripcions dels titulars i dels altres dos sol·licitants, si s’esqueia, s’exposarà a les oficines abans esmentades i en el web de l’IVAJ.GVA JOVE. En la llista per al sorteig, únicament figurarà la persona titular i el número de la preinscripció.
8.2.2. La inscripció es podrà realitzar a la seu de l’IVAJ.GVA JOVE del carrer de l’Hospital, número 11, de València, a les unitats territorials de l’IVAJ.GVA JOVE d’Alacant i de Castelló o a les oficines IVAJ.GVA JOVE a partir del dia 22 d’abril de 2014.
8.3. De conformitat amb l’ordre establit, el dia i a l’hora assignats el titular i els altres dos sol·licitants, si s’esqueia, presentaran a l’oficina corresponent els seus DNI originals –o còpies confrontades– i, a continuació, triaran el camp sense que cap persona puga ocupar més d’una plaça en cada una de les modalitats.
8.4. La persona que no es presente a l’hora que li corresponga fer la inscripció podrà formalitzar-la en finalitzar els torns corresponents a aquell dia. Passat eixe termini, perdrà el torn.
8.5. Una vegada triat el camp, s’emplenarà la sol·licitud en un imprés normalitzat (annex II), que es pot trobar en el web de l’IVAJ.GVA JOVE: www.gvajove.es/ivaj.
8.6. La sol·licitud s’haurà d’emplenar en tots els seus apartats, signar-la i lliurar-la en una de les oficines d’inscripció indicades a l’efecte, juntament amb la documentació requerida en la base novena. El termini per al lliurament de la sol·licitud i la documentació vencerà a les 14.00 hores del dia següent a l’elecció del camp.
8.7. Una vegada conclosa la inscripció de totes les persones pre-inscrites i fins que s’exhaurisquen les places, l’IVAJ.GVA JOVE podrà inscriure en una activitat aquelles persones que ho sol·liciten. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia