jueves, 27 de febrero de 2014

borsa extraordinària: places del cos d’Auditors de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears. -amb caràcter d’interinitat-,

SINDICATURA DE COMPTES Acord del Consell de la Sindicatura pel qual es convoca un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places del cos d'auditors de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears.
  • ANNEX I
    Bases de la convocatòria
    1. Normes generals. 1.1. L’objecte d’aquestes bases és regular la convocatòria d’una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places del cos d’auditors de l’SCIB.
    1.2. La selecció de les persones candidates s’efectuarà mitjançant un concurs, que consistirà en la valoració dels mèrits que detalla l’annex II d’aquesta convocatòria.
    1.3. Per poder formar part de la borsa extraordinària, els candidats hauran d’arribar a la puntuació mínima de 5 punts.
    1.4. La realització d’aquest procés selectiu és regulat per aquestes bases, d’acord amb els Criteris que han de regir el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l’SCIB, aprovats per l’Acord del Consell de 24 de setembre de 2009, i s’ajusta al que estableixen l’article 103 de la Constitució espanyola; la Llei 4/2004, de 2 d’abril, de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears i el seu Reglament de règim interior; i la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears;
  • 3. Requisits i condicions de les persones candidates. 3.1. Per participar en aquesta convocatòria, les persones interessades han de complir, en la data d’acabament del termini de presentació de sol·licituds, els requisits següents, dels quals han d’estar en possessió durant tot el procés selectiu:
    a) Tenir la nacionalitat espanyola o alguna altra en els casos que, d’acord amb l’article 57 de l’EBEP, es permeti l’accés a l’ocupació pública.
    b) Tenir 16 anys complerts i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa.
    c) No haver estat separades, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap administració pública, dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se inhabilitades de manera absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial per a l’accés al cos o escala de funcionari. En el cas de nacionals d’un altre estat, no trobar-se inhabilitades o en situació equivalent ni haver estat sotmeses a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu estat i en els mateixos termes, l’accés a una ocupació pública.
    d) Tenir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguin necessàries per a l’exercici de les funcions del cos d’auditors de l’SCIB.
    e) Estar en possessió del títol acadèmic o nivell de titulació exigits o en condicions d’obtenir-lo en la data en què acabi el termini de presentació de les sol·licituds. En el cas de titulacions expedides a l’estranger, caldrà aportar l’homologació corresponent del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports. Si el títol procedeix d’un estat membre de la Unió Europea, s’ha de presentar el certificat acreditatiu del reconeixement o de l’homologació del títol equivalent, de conformitat amb la Directiva 89/48, de 21 de desembre de 1988, el Reial decret 1665/1992 i altres normes de transposició i desplegament.
    Els títols exigits per participar en el procés selectiu són el títol de grau o la llicenciatura en dret, economia, administració i direcció d’empreses, o títol equivalent.
    f) Estar en possessió del certificat de coneixements de llengua catalana de nivell B2, o equivalent, d’acord amb el que preveu la Relació de llocs de treball de l’SCIB.
    4. Sol·licituds. 4.1. Les persones interessades a participar en el concurs han de presentar una sol·licitud, a la qual han d’adjuntar tota la documentació enumerada en el punt 5.1 d’aquestes bases.
    Els impresos de sol·licitud per participar en la convocatòria són a disposició de les persones interessades a l’SCIB i en el seu portal web  www.sindicaturaib.org.
    4.2. Les persones candidates han de declarar que tenen les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguin necessàries per a l’exercici de les funcions del cos d’auditors.
    4.3. Les sol·licituds i la resta de documentació s’han de presentar en el Registre General de l’SCIB o en alguna altra de les formes que estableix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
    4.4. El termini de presentació de sol·licituds serà de quinze dies hàbils, a comptar a partir de l’endemà del dia de la publicació d’aquesta convocatòria en el BOIB.{del 28 de febrer al 18 de març de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia