lunes, 17 de febrero de 2014

Agricultura ecològica. Pagament anual. Sol·licitud única vinculada a ajudes agroambientals.



Interessats/sol·licitants: Els agricultors titulars d'una explotació agrària.
Termini de presentació. En 2014, el termini de presentació de la sol·licitud única s'iniciarà el 17 de febrer i acabarà el dia 15 de maig de l'esmentat any, el dos inclosos.
Les sol·licituds d'ajuda es dirigiran a la Conselleria de Presidència i d'Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua quan l'explotació o la major part de la superfície d'esta radique en el territori de la Comunitat Valenciana. En cas de mesures agroambientals i/o indemnització compensatòria per zones desfavorides, se sol·licitarà a la comunitat autònoma on radiquen les superfícies agrícoles de l'explotació.
- En cas de no disposar de superfície, la sol·licitud es presentarà a la comunitat autònoma on es trobe el nombre més gran d'animals. En els altres casos s'haurà de presentar a la comunitat autònoma corresponent. 
- En els registres dels òrgans administratius als quals es dirigisquen o davant de qualsevol òrgan administratiu que pertanga a l'Administració General de l'Estat, a qualsevol administració de les comunitats autònomes, o a alguna de les entitats que formen l'Administració local si, en este últim cas, s'hi ha subscrit el conveni oportú, així com en les representacions diplomàtiques o oficines consulars d'Espanya a l'estranger. 
- En qualsevol oficina de correus. En este cas s'haurà de presentar en un sobre obert perquè es puguen estampar el segell i la data en l'imprés de sol·licitud i a la còpia.
Preferentment, en les oficines comarcals de la Conselleria de Presidència i d'Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua (per a qualsevol informació sobre la seua ubicació, telefoneu al 012).
I en:
REGISTRE DE LA DIRECCIÓ TERRITORIAL DE PRESIDÈNCIA I AGRICULTURA, PESCA, ALIMENTACIÓ I AIGUA - VALÈNCIA
C/ GREGORIO GEA, 27Ver plano
46009 Valencia 

Tel: 012
REGISTRE DE LA DIRECCIÓ TERRITORIAL DE PRESIDÈNCIA I AGRICULTURA, PESCA, ALIMENTACIÓ I AIGUA - ALACANT
C/ PROFESOR MANUEL SALA, 2Ver plano
03003 Alacant/Alicante 

Tel: 012
REGISTRE DE LA DIRECCIÓ TERRITORIAL DE PRESIDÈNCIA I AGRICULTURA, PESCA, ALIMENTACIÓ I AIGUA - CASTELLÓ
AVDA. HERMANOS BOU, 47Ver plano
12003 Castelló de la Plana/Castellón de la Plana 

Tel: 012

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia