jueves, 27 de febrero de 2014

Borsa de treball: Tècnic-a Auxiliar d’Obres Públiques del Consell de Mallorca.

Primer. Convocar el procediment extraordinari i el procediment específic de selecció mitjançant convocatòria pública de concurs, per a cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants per a la subescala, la classe o la categoria de tècnic-a auxiliar d’obres públiques del Consell de Mallorca.
Segon. Establir les bases per les quals s’ha de regir aquesta convocatòria, que són les publicades en l’annex I.
ANNEX I
BASES GENERALS PER A LA CONVOCATÒRIA DE DUES BORSES CORRESPONENTS A LA SUBESCALA, LA CLASSE O LA CATEGORIA DE TÈCNIC-A AUXILIAR D’OBRES PÚBLIQUES PER AL CONSELL DE MALLORCA.
GRUP O SUBGRUP: C1
FUNCIONS GENERALS
Col·laborar en l’elaboració de la documentació relativa a projectes viaris determinant els plànols necessaris i la realització d’operacions bàsiques de càlcul estructural i d’instal·lacions.
Interpretar plànols de construcció, identificant els seus elements i obtenint dimensions.
Fer i/o supervisar els amidaments d’obra executada, directament o encomanant-ho al personal adscrit a l’obra.
Fer els treballs de camp necessaris per quantificar l'ocupació, fent memòries descriptives i croquis dels béns o serveis afectats quan així ho demani el director o directora de l'obra, junt amb el Servei d'Expropiacions.
Fer les inspeccions de camp, anotar objectes i béns susceptibles de ser valorats i fer els amidaments d'edificacions, construccions i tancaments.
Col·laborar en la instrucció d'expedients d'expropiació. Redactar i emetre l'informe de camp.
Fer tasques de gabinet tècnic, d'acord amb les indicacions de la direcció d'obra, com replanteigs de certes unitats d'obra, modificacions de plànols, o elaboració dels plànols definitius de senyalització i d'expropiacions.
Gestionar els aplicatius d'ITS (sistemes intel·ligents de transport). Coordinació amb diferents organismes i informació del trànsit i
incidències de la xarxa de carreteres via web i per ràdio. Realització d'informes tècnics dels sistemes i gestió de tràmits administratius.
Mantenir el programa informàtic de gestió de tasques de manteniment i/o encarregar-se de l’aplicació d’inventari d’elements viaris.
Inspeccionar la xarxa viària de la zona assignada i notificar la presència de qualsevol element que pugui minvar la seguretat a la carretera proposant diferents solucions.
Col·laborar i/o executar el projecte de senyalització amb el personal del contractista o amb el personal propi del Consell i supervisar el final del projecte.
REQUISITS. Títol de Batxiller o Tècnic, o estar en condicions d’obtenir-lo en la data de finalització de presentació d’instàncies.
Carnet de conduir B.
SISTEMA DE SELECCIÓ. CONCURS. La puntuació mínima per a poder accedir a la borsa és de 4 punts per als grups A1, A2, B i C1 i de 0 punts per als grups C2 i AP. Si cap aspirant arriba a la puntuació mínima establerta, la Junta Qualificadora pot establir una puntuació inferior.
VALORACIÓ DE MÈRITS . S’ha de valorar la titulació acadèmica i/o les accions formatives acreditades, ambdós casos relacionats amb les funcions de la subescala, la classe o la categoria objecte de la convocatòria, i també el treball desenvolupat en llocs de categoria igual o semblant d’acord amb el punt 1 de l’annex III.
TERMINI DE PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES. El termini de presentació és de 15 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució en el BOIB.{del 28 de febrer al 18 de març de 2014, a.i.}
ANNEX II
1. FORMULARI I PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES. El formulari de sol·licitud i les bases per a participar en la convocatòria són a disposició de les persones interessades al Servei de Selecció, de la Direcció Insular d’Hisenda i Funció Pública, situat a la Llar de la Infància, (carrer del General Riera, 113) i en l’adreça d’Internet  http://www.conselldemallorca.net/borses.
Les sol·licituds i la resta de documentació s’han de presentar compulsades, dins el termini previst, en el Registre General del Consell de Mallorca ubicat a les adreces següents del municipi de Palma:
C/ del Palau Reial, núm. 1  ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia