jueves, 27 de febrero de 2014

borsa de treball per a Peons de conservació i manteniment. Ajuntament de Sant Lluís (Menorca-Illes Balears)

Ajuntament de Sant Lluís . BASES ESPECÍFIQUES PER LES QUALS S’HA DE REGIR EL CONCURS OPOSICIÓ PER A LA CREACIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL PER A PEONS DE CONSERVACIÓ I MANTENIMENT AMB CARÀCTER LABORAL TEMPORAL O INTERÍ
1.- Objecte de la convocatòria. És objecte d’aquesta convocatòria la creació d’una borsa de treball per a peons de conservació i manteniment municipal.
Els/les aspirants formaran part d’una borsa de treball que els donarà dret, segons l’ordre de puntuació obtingut en el procediment selectiu, a ser cridats per cobrir totes les necessitats de personal que puguin sorgir, ja sigui amb motiu del període estival, substitucions, augment temporal de feina o altres causes.
Aquesta borsa de treball es mantindrà vigent per un període de dos anys, o fins que es convoqui la propera borsa.
Les funcions a realitzar seran les pròpies del lloc de treball, així com, si és el cas per necessitats del servei, les d’enterrador o ajudant d’enterrador.
2.- Condicions i requisits que han de complir els/les aspirants. Per ser admesos al concurs oposició, els/les aspirants han de complir els requisits següents, que s’han de reunir el dia en que acabi el termini de presentació de sol·licituds:
a) Tenir la nacionalitat espanyola, sense perjudici de l’establert a l’article 57.4 de la llei 7/2007, de 12 d’abril, que aprova l’Estatut bàsic de l’empleat públic.
b) Tenir la capacitat funcional pel desenvolupament de les tasques.
c) Tenir complerts 16 anys i no excedir, si s’escau, de l’edat màxima de jubilació forçosa.
d) Estar en possessió del certificat d’escolaritat o equivalent.
e) No haver estat separats, mitjançant expedient disciplinari, de qualsevol de les administracions públiques ni estar inhabilitats per al desenvolupament de funcions públiques.
f) No trobar-se inclosos en cap de les causes d'incapacitat previstes en la legislació per al desenvolupament del càrrec.
g) No patir cap malaltia o discapacitat física o psíquica que impedeixi el desenvolupament normal de les funcions corresponents. Els aspirants que tenguin la condició de disminuïts hauran de presentar certificat dels òrgans competents on s’acrediti aquesta condició i la capacitat per a l’exercici de les feines pròpies del càrrec.
h) No trobar-se inclòs en cap dels supòsits d’incompatibilitats del personal al servei de les administracions publiques.
i) Estar en possessió del carnet de conduir B1.
3.- Sol·licituds. Les sol·licituds per a optar al concurs oposició, adreçades al Batle, es presentaran en el Registre General de l’Ajuntament de Sant Lluís, finalitzant el termini de presentació als quinze dies naturals a comptar des del dia següent de la publicació de la present convocatòria al BOIB, d’acord amb el model que figura com annex núm. 1.{del 28 de febrer al 14 de març de 2014, a.i.} www.ajsantlluis.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia