viernes, 30 de mayo de 2014

1 plaça de bibliotecari/ària de la biblioteca municipal. Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita (Tarragona)

Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita  ANUNCI sobre convocatòria del procés selectiu per proveir temporalment una plaça de bibliotecari/ària de la biblioteca municipal.
Mitjançant resolució de l'Alcaldia de 20 de maig de 2014, es convoca el procés selectiu per proveir temporalment una plaça de bibliotecari/ària de la Biblioteca Municipal, mitjançant el sistema de concurs oposició lliure.
Les bases d'aquest procés selectiu s'han publicat íntegrament al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona núm. 120, de 26 de maig de 2014.
S'exposa al públic perquè dintre del termini de vint dies naturals comptats des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya es puguin presentar les sol·licituds per prendre part en el procés selectiu i fer les reclamacions que es creguin convenients.{del 31 de maig al 19 de juny de 2014, a.i.}
Els successius anuncis relacionats d’aquesta convocatòria es publicaran al Butlletí Oficial de la Província, al tauler d’anuncis de la Casa de la Vila i al web municipal (larapita.cat).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia