lunes, 26 de mayo de 2014

Oferta d'ocupació pública de personal docent no universitari dependent de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport per a l'any 2014.

1. Aprovació de l’oferta d’ocupació pública. S’aprova l’oferta d’ocupació pública de personal docent no universitari per a l’any 2014 en els termes que s’establixen en este decret.
2. Persones discapacitades.
1. D’acord amb el que establix l’article 59 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, en les proves selectives, incloent-hi les corresponents a la promoció interna, seran admeses les persones amb discapacitats en igualtat d’oportunitats i sense cap tipus de discriminació respecte a les condicions exigides als altres aspirants.
Les convocatòries per a la provisió de llocs d’esta oferta no establiran exclusions per discapacitats, excepte en els casos en què siguen incompatibles amb l’exercici de les tasques o funcions corresponents.
2. S’establirà una quota del set per cent (7 %) de les vacants per a ser cobertes per personal amb discapacitat de grau igual o superior al trenta-tres per cent (33 %), de manera que, progressivament, s’arribe al dos per cent (2 %) dels efectius totals del personal docent de la Generalitat, sempre que superen les proves selectives. L’opció a llocs reservats haurà de formular-se en la sol·licitud de participació en les convocatòries, la qual cosa haurà de ser indicada expressament en estes.
3. Places oferides. En l’oferta s’inclouen les vacants dotades en els Pressupostos de la Generalitat per a l’any 2014, la provisió de les quals haurà de realitzarse dins del termini improrrogable de dos anys, amb el detall següent:
Cos de mestres: 90 places per torn lliure.
Cos de professors d’Ensenyança  Secundària: 26 places per torn lliure.

El nombre total de places per torn lliure és de 116 places.

1 comentario:

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia