martes, 27 de mayo de 2014

3 beques destinades a titulats universitaris,(Dret i/o ADE) per a la realització de pràctiques professionals en la Direcció General de Seguretat i Protecció Ciutadana.

Primer. Convocar, en règim de concurrència competitiva, davall els principis de publicitat, transparència, objectivitat, igualtat i no discriminació, la concessió de tres beques destinades a titulats universitaris, per a la realització de pràctiques professionals en la Direcció General de Seguretat i Protecció Ciutadana.
Esta convocatòria té per objecte donar suport a la formació complementària, millora i especialització professional de titulats universitaris, posant en relació els coneixements adquirits i aquelles noves realitats o perspectives de futur que pogueren derivar-se de la gestió de les politiquees de la Generalitat destinades a la gestió i realització d’activitats formatives en matèries de seguretat, protecció ciutadana i emergències, com ara la realització de treballs i estudis d’investigació relacionats amb aquelles, per a la millora i actualització dels programes docents i processos avaluatius, la col·laboració en la gestió de la
formació impartida en l’IVASPE, i la col·laboració en el desenrotllament i difusió de la biblioteca de l’IVASPE, i amb el Centre d’Investigació en Seguretat i Emergències (CISE).
Tercer. Aprovar les bases per les quals es regula la present convocatòria, incloses com a annex I d’esta orde, així com el barem de mèrits que s’incorpora com a annex II.
ANNEX I
Bases de la convocatòria de tres beques per a la realització de pràctiques professionals en la Direcció General de Seguretat i Protecció Ciutadana
Primera. Objecte i nombre de beques. 1. Esta convocatòria té per objecte la concessió de tres beques, davall els principis de publicitat, transparència, concurrència competitiva, objectivitat, igualtat i no discriminació, per a la realització de pràctiques professionals en la Direcció General de Seguretat i Protecció Ciutadana, destinades a recolzar la formació complementària, millora i especialització professional de persones titulades superiors en la llicenciatura o grau en Dret i/o ADE.
Segona. Realització de les pràctiques professionals 1. Les pràctiques professionals de les persones becàries es realitzaran en la seu de l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) a Cheste (València), corresponent a la Subdirecció General de Seguretat i Formació, dependent de la Direcció General de Seguretat i Protecció Ciutadana, la direcció tècnica de les persones becàries quant a les accions formatives i treballs a realitzar.
Tercera. Sol·licitants i requisits. 1. Podran optar a l’obtenció d’una beca els qui reunisquen els requisits següents:
a) Ser espanyol o espanyola, o nacional d’un estat membre de la Unió Europea.
b) Les persones aspirants que no posseïsquen la nacionalitat espanyola hauran d’acreditar coneixements suficients en alguna de les llengües oficials de la Comunitat Valenciana, aspecte que es verificarà, si és el cas, durant el procés de selecció.
c) No ser major de 35 anys.
d) Estar en possessió del títol oficial universitari exigit en esta convocatòria, expedit o homologat per les autoritats espanyoles corresponents i que no hagen transcorregut més de cinc anys des de la seua finalització.
Hi quedaran excloses les persones aspirants la titulació de les quals no estiga arreplegada en la base primera d’esta orde, i aquells que, tot i comptar amb la titulació esmentada, l’hagueren obtinguda amb més de cinc anys d’anterioritat.
e) No patir malaltia o discapacitat que impedisca el compliment de  les obligacions inherents a la concessió i el normal exercici de l’activitat en què consistix la beca.
f) No trobar-se incurs en les prohibicions per a obtindre la condició de beneficiari, establides en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
g) Estar al corrent de les obligacions fiscals i amb la Seguretat Social
h) No haver sigut persona beneficiària d’altres beques de pràctiques professionals en la Generalitat per un període igual o superior a 36 mesos, no mantindre cap relació laboral i no ser beneficiari d’altres beques o ajudes públiques. No podran optar a estes beques els qui, en el moment de publicar-se la convocatòria, ja estiguen gaudint d’una beca de pràctiques professionals en la Generalitat, llevat que es concórrega
a la mateixa beca que s’està gaudint o que resten menys de dos mesos per a la finalització.
i) Complir amb les bases de la convocatòria i la resta de normes que siguen aplicables.
2. Amb caràcter general, el compliment temporal de tots els requisits anteriors s’entendrà referit a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds.
3. El compliment del requisit arreplegat en els apartats f, g, i, vindrà referit, si és el cas, a la data de concessió de la beca.
4. Només s’admetrà una única sol·licitud per aspirant.
5. Només s’admetran a tràmit aquelles sol·licituds que reunisquen els requisits establits en les bases d’esta convocatòria.
Quarta. Formalització de les sol·licituds i termini de presentación. 1. La sol·licitud i el currículum es presentaran exclusivament per via telemàtica,... , sense perjuí de la normativa establida amb caràcter general sobre presentació de sol·licituds devant de les administracions públiques.
El formulari de sol·licitud incorpora una declaració responsable, per mitjà de la qual la persona sol·licitant manifesta, sota la seua responsabilitat, que totes les dades arreplegades en la sol·licitud i en el currículum són certes, i que es troba en possessió de la documentación que així ho acredita, quedant a disposició de la comissió de valoración per a la comprovació, control i inspecció que es crega oportú.
2. Les persones aspirants a obtindre una beca accediran a la seu electrònica de la Generalitat ‹ https://sede.gva.es ›, punxaran en l’apartat «servicis en línia» i buscaran el tràmit de sol·licitud de beca dissenyat a l’efecte. …
Hi ha un correu d’assistència tècnica ‹ generalitat_en_red@gva.es › destinat a resoldre qualsevol problema tècnic relacionat amb la presentación electrònica de la mencionada sol·licitud.
3. La presentació de la sol·licitud i el currículum en el registre electrònic es podrà acreditar per mitjà del rebut expedit per este de manera automàtica.
4. El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils comptats a partir de l’endemà de la publicació de la present orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 28 de maig al 13 de junio de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia