lunes, 19 de mayo de 2014

prova d'accés a les ensenyances artístiques superiors. Institut Superior d’Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana

RESOLUCIÓ de 13 de maig de 2014, de la direcció del l'Institut Superior d'Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana, per la qual es dicten instruccions i convoca la prova d'accés a les ensenyances artístiques superiors. [2014/4401]
Primer. L’admissió de l’alumnat per al curs 2014-2015 a les ensenyances artístiques superiors, en els centres de la Comunitat Valenciana, es realitzarà segons el que es disposa en l’annex I.
Segon. L’estructura i el contingut de la prova específica d’accés per a cada especialitat de les ensenyances artístiques superiors s’ajustarà al que es disposa en l’annex II.
Tercer. El desenrotllament de les proves es durà a terme d’acord amb el calendari que establix l’annex III i en els centres que allí es determinen.
Quart. S’aproven els formularis inclosos com a annexos IV, V i VI per a la sol·licitud d’inscripció per a la realització de les proves d’accés i per a l’acreditació de superació de la prova específica d’accés.
ANNEX I
Procediment pel qual es regula l’organització de les proves d’accés als estudis superiors d’ensenyances artístiques
I. Àmbit d’aplicació. Esta resolució serà d’aplicació en els procediments d’accés i admissió a les ensenyances artístiques superiors d’Art Dramàtic, Arts Plàstiques (Ceràmica), Dansa, Disseny i Música.
II. Requisits acadèmics per a l’accés. 1. Per a l’accés a les ensenyances oficials conduents a un títol superior en els diferents àmbits, es requerirà estar en possessió del títol de Batxiller o haver superat la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys, així com la superació de la prova específica a què es referixen els articles 54, 55, 56 i 57 de la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’Educació.
2. Podran també accedir a les ensenyances artístiques superiors les persones majors de 19 anys que, sense reunir els requisits assenyalats en l’apartat anterior, superen la prova de maduresa a què fa referència l’article 69.5 de la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’Educació. A més a més han de superar la prova específica de l’apartat anterior.
3. Podran accedir directament als estudis superiors d’Arts Plàstiques i de Disseny, sense necessitat de realitzar la prova específica d’accés, els que estiguen en possessió de títol de Tècnic Superior d’Arts Plàstiques i Disseny.
12. La inscripció per a esta prova es realitzarà en les dates assenyalades en el calendari i centres inclosos en l’annex III. Els impresos per a la inscripció poden obtenir-se en la següent adreça d’Internet: ‹ http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=2782 ›.
IV. Inscripció i determinació de les places de la prova específica d’accés. 1. El termini d’inscripció per a la realització de la prova específica d’accés a les distintes ensenyances artístiques superiors estarà determinat en el calendari que figura en l’annex III.
2. La inscripció es realitzarà en el centre on es vaja a realitzar la prova. En la sol·licitud d’inscripció, l’alumne/a triarà l’especialitat, o especialitats, que desitja cursar. El procediment d’inscripció es podrà realitzar de manera telemàtica, mitjançant signatura digital o DNI electrònic de la persona interessada, a través del següent enllaç d’Internet: ‹ http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=15968  ›.
3. L’ISEACV, a proposta dels centres, determinarà el nombre de places disponibles per a iniciar els estudis de les distintes ensenyances artístiques superiors. D’esta oferta es farà la reserva següent:
) El 20 per cent de les places disponibles, per a l’alumnat que tinga accés directe.
) Les places restants s’oferiran per a l’alumnat que accedisca per mitjà de la realització de la prova d’accés.
Les places que no s’adjudiquen en l’opció per mitjà d’accés directe s’acumularan a l’opció b.
ANNEX III. CALENDARI CONVOCATÒRIA CURS 2014 - 2015

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia