viernes, 30 de mayo de 2014

concurs públic per cobrir (60) places de personal docent contractat a temps parcial (convocatòria ordinària núm. 3 curs acadèmic 2014-15). Universitat Jaume I de Castelló

La Universitat Jaume I de Castelló convoca concurs públic per cobrir (60) places de personal laboral docent contractat de caràcter temporal i a temps parcial per al curs acadèmic 2014-15, que es detallen en l’annex I adjunt, d’acord amb les bases següents:
Segona. Requisits per accedir a places de professorat associat.
2.1. De caràcter general
) Tindre complits els 16 anys i no superar l’edat màxima de jubilació forçosa.
) No patir malaltia ni defecte físic o psíquic que impedisca el desenvolupament de les funcions corresponents a les places convocades.
) No haver patit separació per mitjà d’expedient disciplinari del servei de l’administració de l’Estat o de l’administració autonòmica o local, ni inhabilitació per a l’exercici de funcions públiques.
) Estar en possessió d’una titulació superior o la titulació específica que, si escau, s’indica en els requisits de les places.
) Els títols acadèmics expedits en altres estats membres de la Unió Europea han d’estar homologats o, si escau, reconeguts per a l’exercici de l’ocupació de professor o professora d’universitat, d’acord amb l’Ordre ministerial de 23 de gener de 1995 (BOE 28.01.1995).
) Si la titulació específica exigida com a requisit de les places s’ha obtingut a l’estranger ha d’estar homologada pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, segons el que disposa el Reial Decret 285/2004, de 20 de febrer (BOE 04.03.2004).
) Haver abonat les taxes establertes en aquesta convocatòria o acreditar l’exempció o bonificació del pagament.
) Si s’han prestat serveis amb anterioritat a la Universitat Jaume I com a professorat associat, còpia del resultat d’enquesta d’avaluació docent.
) Acreditar que s’està exercint fora de l’àmbit acadèmic universitari, com a especialista de reconeguda competència, relacionat amb el perfil de la plaça, una activitat remunerada laboral, professional o en l’administració pública, per a la qual capacita el títol acadèmic que posseeix la persona interessada.
Aquesta activitat s’ha d’acreditar amb la documentació següent:
– Professional que treballa per compte propi: fotocòpia del pagament de l’IAE i fotocòpia de les declaracions trimestrals dels pagaments a compte de l’IVA o IRPF o mitjançant informe de vida laboral actualitzat expedit per la Tresoreria General de la Seguretat Social (només s’admetrà l’informe expedit com a màxim, en el mes anterior a la convocatòria).
– Professional que treballa per compte d’altri: fotocòpia de l’informe de vida laboral actualitzat expedit per la Tresoreria General de la Seguretat Social (només s’admetrà l’informe expedit com a màxim, en el mes anterior a la convocatòria).
– Empleats i empleades públics (personal funcionari o laboral): certificat de serveis prestats expedit per les unitats de personal corresponents.
No es pot contractar com a professorat associat el personal docent i investigador funcionari o contractat laboral fix a temps complet en actiu siga quina siga la universitat on presten els seus serveis.
2.2. De caràcter específic. Per presentar-se a les places amb el requisit específic d’impartició de la docència en valencià és necessari acreditar-ne el coneixement de nivell C1. Les persones interessades han d’acreditar aquest requisit mitjançant el certificat corresponent de coneixements d’acord amb l’annex II (taula d’equivalències aprovada en la sessió núm. 31, de 31 de gener de 2013, del Consell de Govern d’aquesta Universitat).
Per presentar-se a les places amb el requisit específic de coneixement d’una determinada llengua estrangera és necessari acreditar-ne el coneixement mitjançant el certificat corresponent de coneixements d’acord amb l’annex II (taula d’equivalències aprovada en la sessió núm. 31, de 31 de gener de 2013, del Consell de Govern d’aquesta Universitat).
2.3. El compliment dels requisits generals i específics estan referits a la data de la finalització del termini de presentació de sol·licituds de participació.
2.4. El requisit d’estar exercint activitat professional fora de l’àmbit universitari ha d’acreditar-se tant en el moment de la firma del contracte com durant la vigència d’aquest. 
2.5. Si s’han prestat anteriorment serveis a la Universitat Jaume I com a professorat associat, haver obtingut una puntuació global mitjana superior a tres punts en l’enquesta d’avaluació docent.
Tercera. Presentació de sol·licituds. 3.1. El termini de presentació de sol·licituds és de deu dies hàbils comptadors des de l’endemà al de la publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 31 de maig a l' 11 de juny de 2014, a.i.}. 3.2. Les sol·licituds s’han de presentar segons el model de sol·licitud que figura en l’adreça: ‹ http://www.uji.es/CA/serveis/rec-hum/pdi/docu.html#solicituds ›.
3.3. Les sol·licituds s’han de presentar al Registre General de la Universitat Jaume I, edifici de Rectorat i Serveis Centrals, campus del Riu Sec, o als registres enumerats en l’article 38.4 de la Llei 30/1992 (BOE 27.11.1992), de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú (LRJAP-PAC).
Les sol·licituds presentades a les oficines de Correus han de complir el procediment establert en l’article 205.3 del Reglament dels serveis de Correus: les sol·licituds s’han de presentar en sobre obert perquè s’hi pose el segell de data en la part superior esquerra i hi ha de figurar clarament el número de l’oficina i la data.
3.4. Necessàriament ha d’ajuntar-se a la sol·licitud/currículum la documentació següent:
– Fotocòpia del document nacional d’identitat o, les persones estrangeres, el document que acredite la identitat i data de naixement, en vigor.
– Fotocòpia del títol acadèmic o resguard d’haver abonat els drets d’expedició.
– Fotocòpia de la documentació acreditativa dels requisits exigits en la convocatòria.
– Fotocòpia de la documentació de tots els mèrits al·legats.
– Justificant d’ingrés o abonament de la quantitat de 27,07 euros mitjançant:
· En el compte corrent de la Universitat Jaume I (Bankia, entitat 2038, sucursal 9939, DC 91, compte 6000418760). En el justificant constarà a més del nom i els cognoms, el número del document nacional d’identitat i el número de la plaça. o,
· Fent el pagament mitjançant targeta de crèdit/dèbit en el propi Registre General de la Universitat Jaume I.
Estan exemptes de pagament de la taxa les persones que acrediten una discapacitat en grau igual o superior al 33 % i els membres de les famílies nombroses de categoria especial.

...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia