martes, 27 de mayo de 2014

subvencions a organitzacions no governamentals per al desenrotllament (ONGD), per al cofinançament de projectes de cooperació internacional per al desenrotllament a executar en països i poblacions estructuralmente empobrits.

Primer. Objecte. Convocar subvencions a organitzacions no governamentals per al desenrotllament (ONGD), per al cofinançament de projectes de cooperación internacional per al desenrotllament a executar en països i poblacions estructuralment empobrits.
Segon. Bases. Aprovar les bases per les quals es regula esta convocatòria, que s’inclouen com annex I d’esta orde.
Tercer. Finançament. … per un import global d’1.000.000 euros.
ANNEX I
Bases per les quals es regula la convocatòria de subvencions dirigides a organitzacions no governamentals per al desenrotllament (ONGD), per al cofinançament de projectes de cooperació internacional per al desenrotllament
Primera. Objecte de la convocatòria. És objecte d’esta orde convocar subvencions a organitzacions no governamentals per al desenrotllament (d’ara en avant ONGD), per al cofinançament de projectes de cooperació internacional per al desenrotllament a executar en països i poblacions estructuralment empobrits, d’acord amb el que preveu la base tercera.
S’entén per projecte, en l’àmbit d’esta orde, el conjunt d’accions dirigides a la consecució d’un objectiu específic, que poden estar inserides en programes o plans de desenrotllament de major envergadura.
Els projectes recolzen en planificacions molt definides, amb previsions concretes dels recursos necessaris i la temporalitat de la seua execució.
L’import màxim de la subvenció, per a cada projecte, no podrà ser superior a 150.000 euros, llevat que es presente per una agrupación d’ONGD, i en este cas s’elevarà a 200.000 euros.
El període d’execució d’un projecte no serà superior a 24 mesos.
Tercera. Prioritats de la política de la Generalitat en matèria de cooperació internacional per al desenrotllament. Els projectes presentats a esta convocatòria de subvencions han d’adaptar-se als objectius i prioritats horitzontals, geogràfiques i sectorials establits en el pla director de la cooperació valenciana vigent en el moment de la publicació d’esta orde.
Quarta. Requisits generals per a les entitats sol·licitants. A més dels requisits exigits en l’article 11 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, les organitzacions no governamentals de desenrotllament beneficiàries d’estes ajudes, hauran de complir els requisits de capacitat financera i de gestió, i d’estar inscrites en el Registre d’Agents de la Cooperació Internacional al Desenrotllament de la Comunitat Valenciana.
No podran ser beneficiàries de subvencions les entitats en què concórrega alguna de les circumstàncies previstes en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
Quinta. Presentació de les sol·licituds. 1. Para cada projecte subvencionable haurà de presentar-se una sol·licitud, d’acord amb el model que figura com a annex II, d’esta orde, i en el portal de la Generalitat ‹ www.gva.es › accedint als apartats «Guia Prop – Tràmits i Servicis», degudament omplida i firmada pel representant legal de l’entitat.
2. Las sol·licituds es presentaran, preferentment, en el Registre General de la Conselleria de Benestar Social, ciutat administrativa 9 d’Octubre, carrer de Castán Tobeñas, número 77, torre IV, així com, en qualsevol dels llocs que establix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
3. La sol·licitud també podrà presentar-se per via telemàtica en el Portal de la Generalitat ‹ www.gva.es › accedint als apartats «Administració on-line – Guia Prop».
4. El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 30 dies hàbils, a comptar des de l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 28 de maig al 1 de juliol de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia