viernes, 23 de mayo de 2014

ajudes Comerç Innova, Continuïtat Empresarial i Artesania per a l’exercici 2014.

[2014/4604]
1. Objecte. És objecte d’esta orde és convocar, en règim de concurrència competitiva, les subvencions per a l’exercici 2014, en matèria de comerç i artesania, destinades a incrementar la competitivitat, la innovació i la qualitat en les pimes, d’acord amb l’Orde 8/2013, de 4 d’abril, de la Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, per la qual s’establixen les bases reguladores per a la concessió d’ajudes en matèria de comerç i artesania, publicada en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana número 7002, de 12 d’abril de 2013, per mitjà de les línies Comerç Innova, Continuïtat Empresarial i Artesania.

2. Beneficiaris i requisits per a sol·licitar la subvenció. 1. Podran accedir a les ajudes previstes en els títols II i III els beneficiaris previstos en el punt 1.de l’article 2 de les bases reguladores esmentades i els previstos en el punt 1.del mateix article per a les regulades en el títol IV d’esta orde. ...
5. Les empreses del sector de venda d’alimentació i begudes que, complint la reglamentació tecnicosanitària i la resta de normativa específica, disposen d’una zona de degustació al mateix establiment podran ser objecte de suport en les corresponents línies d’ajuda, sempre que la zona esmentada no supose més del 40 per cent de les dimensions totals de la sala de venda. Als efectes de càlcul d’esta zona, el sol·licitant haurà d’aportar un plànol a escala o acotat de la distribució de la sala de vendes, representant gràficament l’espai destinat a degustació que comprendrà, en tot cas, la zona ocupada per taules i cadires, l’espai de taulell que dispose de tamborets o un altre equipament per a facilitar la consumició de productes per part dels clients i els espais comuns necessaris per a l’ús de la zona de degustació. L’equipament específic per a esta zona, en cap cas serà objecte de suport amb càrrec a esta orde.
6. En cas de portar-se a terme al mateix establiment distintes activitats, als efectes de l’impost d’activitats econòmiques, quant a les ajudes establides en esta convocatòria es consideraran únicament les actuacions directament vinculades a l’activitat susceptible de suport.
D’altra banda, les actuacions que, estant directament vinculades a l’activitat susceptible de suport, siguen susceptibles d’aprofitament per al desenrotllament de les activitats no susceptibles de suport al mateix establiment hauran de prorratejar-se prenent com a referència el volum de negoci atribuïble a cada activitat.
7. Als efectes d’esta convocatòria es consideraran susceptibles de suport els establiments comercials que, complint el que establix l’article 4 de les bases reguladores, estiguen ubicats i tinguen accés al públic almenys en planta baixa. S’exceptuen d’esta obligació els ubicats en mercats municipals o galeries comercials.
8. Quant a les definicions que s’empren en els títols II a IV d’esta convocatòria caldrà ajustar-se al que disposa l’article 4 de les bases reguladores.
3. Sol·licitud de la subvenció, documentació addicional i termini de presentació.
1. La sol·licitud de subvenció, una per cada ajuda sol·licitada, haurà de presentar-se junt amb l’annex corresponent en la forma descrita en l’article 6 de les bases reguladores. La informació d’esta convocatòria i els impresos normalitzats de sol·licitud estaran disponibles en la pàgina web de la Generalitat ‹ www.gva.es ›, a partir de la seua publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.
4. El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals, i s’iniciarà l’endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. .{del 24 de maig al 12 de juny de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia