viernes, 23 de mayo de 2014

ajudes dirigides a l’elaboració i implantació de plans d’igualtat en empreses i altres entitats de la Comunitat Valenciana.

1. Objecte.-
La present convocatòria té per objecte regular la concessió d’ajudes per a aquelles empreses o entitats que tinguen fins a 250 treballadors/es i que exercisquen una activitat econòmica, sempre que almenys un dels seus centres de treball es trobe ubicat a la Comunitat Valenciana, no estiguen constituïdes majoritàriament amb capital públic i voluntàriament elaboren o implanten plans d’igualtat en la seua organització per a fomentar la igualtat d’oportunitats entre dones i hòmens.
ANNEX I
Bases generals
Primera. Objecte i àmbit. 1. És objecte de la present orde la convocatòria d’ajudes per a aquelles empreses o entitats de la Comunitat Valenciana que tinguen fins a 250 treballadors/es i que exercisquen una activitat econòmica, sempre que almenys un dels s eus centres de treball es trobe ubicat a la Comunitat Valenciana, no estiguen constituïdes majoritàriament amb capital públic i voluntàriament elaboren o implanten plans d’igualtat en la seua organització per a fomentar la igualtat d’oportunitats entre dones i hòmens, per mitjà de la contractació temporal, tant a temps complet com a temps parcial, d’agents d’igualtat en l’exercici 2014.
L’elaboració de plans d’igualtat haurà de fer-se d’acord amb el que disposa el Decret 133/2007, de 27 de juliol, del Consell, sobre condicions i requisits per al visat dels plans d’igualtat de les empreses de la Comunitat Valenciana.
La implantació dels plans es referix a aquells que hagen sigut visats per la Direcció General de Família i Dona, d’acord amb el que establix el Decret 133/2007 mencionat.
2. S’entén per pla d’igualtat el conjunt ordenat de mesures adoptades després de realitzar un diagnòstic de situació, tendents a aconseguir en l’empresa la igualtat d’oportunitats entre dones i hòmens i a eliminar la discriminació per raó de sexe.
3. La contractació haurà de realitzar-se amb agents d’igualtat, entenent per agent d’igualtat aquella persona professional amb diplomatura o llicenciatura universitària i que posseïsca titulació en matèria d’igualtat que dissenye, implemente i avalue polítiques d’igualtat entre dones i hòmens, i assessore en la posada en funcionament de projectes per a la integració de la perspectiva de gènere en programes, institucions i empreses.
En tot cas, i a l’empara de la present orde, no podrà ser subvencionada la contractació d’un mateix agent per unes quantes empreses o entitats, així com la contractació de més d’un agent per empresa.
La Conselleria de Benestar Social no adquirirà cap obligació que puga derivar-se de la relació contractual subvencionada a l’empara de la present orde.
Tercera. Beneficiàries. 1. Podran concórrer a la present convocatòria aquelles empreses, societats cooperatives, associacions i fundacions que exercisquen una activitat econòmica, que tinguen fins a 250 treballadors/es i que no estiguen constituïdes majoritàriament amb capital públic, sempre que almenys un dels seus centres de treball es trobe ubicat a la Comunitat Valenciana i posseïsquen els altres requisits i condicions que s’establixen en la present orde.
Quarta. Presentació de sol·licituds, documentació i termini. 1. Les sol·licituds es presentaran en la Direcció General de Família i Dona o en qualsevol dels llocs establits en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú (d’ara en avant LRJPAC), utilitzant per a això el model normalitzat establit a l’efecte que figura en la present orde com a annex II, que haurà d’anar firmat pel/per la titular o representant de l’empresa sol·licitant.
5. El termini de presentació de les sol·licituds començarà l’endemà de la publicació d’esta orde en el
Diari Oficial de la Comunitat Valenciana s’estendrà fins a l’1 de juliol de 2014.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia