martes, 27 de mayo de 2014

5 places d'agent de la Policia Local (C2). Ajuntament de Vilafranca del Penedès (Barcelona)

Ajuntament de Vilafranca del Penedès  ANUNCI sobre aprovació de les bases que han de regir la convocatòria per a la selecció de 5 places d'agent de la Policia Local.
Primer. Convocar oposició lliure per cobrir cinc (5) places d'agent de la policia local; integrades en l'escala d'administració especial, sot-escala de serveis especials, classe: policia local, escala bàsica, grup de titulació C, subgrup C2, places vacants a la plantilla de funcionaris/àries d'aquest Ajuntament.
Aquestes places correspon a la Oferta d'Ocupació Pública d'aquest Ajuntament de l'any 2014 aprovada per aquesta mateixa Junta de Govern Local el passat 5 de maig de 2014.
Segon. Aprovar les bases que han de regir la convocatòria i que són les següents:
BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA SELECCIÓ DE 5 PLACES D’AGENT DE LA POLICIA LOCAL VACANTS A LA PLANTILLA DEL PERSONAL FUNCIONARI DE L' AJUNTAMENT DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS.
1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. Aquestes bases tenen per objecte la regulació del procediment per a la provisió de 5 places vacants a la plantilla de personal funcionari, adscrita al seu corresponent lloc de treball i atenent a les consideracions que s'indiquen a continuació:
Plantilla de personal funcionari.
Denominació: Agent.
Escala: Administració Especial.
Subescala: Serveis Especials, escala bàsica.
Classe: Policia local.
Grup: C2.
Nombre de places: 5
Sistema de selecció: Concurs – oposició lliure.
Les retribucions a percebre seran les que corresponguin en el moment de cobrir la necessitat, segons la plaça i la categoria professional i les retribucions vigents a l'Ajuntament.
Les funcions són les derivades de la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals i altres normes de caràcter legal i reglamentari, i s’exerciran en règim d’incompatibilitat.
2. CONDICIONS DELS ASPIRANTS. Podran prendre part en el concurs aquelles persones que reuneixin les condicions següents:
a) Tenir la nacionalitat espanyola.
b) Haver complert els 18 anys.
c) Posseir el títol de graduat/ada escolar, graduat/ada en ESO, tècnic o tècnica corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic o tècnica auxiliar corresponent a formació professional de primer grau o un altre d’equivalent o superior.
d) No patir cap malaltia ni estar afectat per cap impediment físic o psíquic que impossibiliti el normal exercici de les funcions pròpies de la categoria.
e) No estar inhabilitat per a l’exercici de les funcions públiques ni estar separat mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública. Serà aplicable, tanmateix, el benefici de la rehabilitació, sempre que l’aspirant ho acrediti.
f) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se inhabilitat per la funció pública per resolució judicial per a l’accés al cos o l’escala de funcionari.
g) Posseir els permisos de conduir de les classes A, B i BTP o els equivalents que assenyala el RD 772/1997, de 30 de maig, pel qual s'aprova el Reglament General de Conductors.
h) Posseir el certificat de la Junta Permanent de Català del nivell B, o d’un títol equivalent o superior. En cas de no tenir-lo, es farà una prova, sota la supervisió del Servei Local de Català, prèviament a la valoració dels mèrits. Quedaran exempts, així mateix, de realitzar aquest exercici, els/les aspirants que, en algun procés de selecció per a l’accés a la condició de funcionari públic o de provisió de llocs, hagin superat una prova o un exercici de coneixements de llengua catalana de nivell similar o superior al que s’esmenta, sempre i quan aportin la documentació que acrediti aquesta circumstància. Aquest exercici serà qualificat com a apte o no apte.
i) Comprometre's, en el cas d'obtenir la plaça corresponent, a prestar el jurament o promesa previst en el RD 707/1979, de 5 d'abril, i a portar armes, mitjançant declaració jurada.
Tots aquests requisits s’hauran de complir en la data que finalitza el termini de presentació de sol·licituds.
3. PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS. Les instàncies per sol·licitar de prendre part en el procés selectiu aniran adreçades al president de la Corporació i es presentaran al Registre General de l'Ajuntament en el termini de 20 dies naturals, comptats a partir de l'endemà de la publicació del corresponent anunci de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província i en Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 28 de maig al 16 de juny de 2014, a.i.} En el cas que no es presenti cap candidat/a s'ampliarà el termini de presentació d'instàncies mitjançant l'anunci corresponent. La convocatòria i les bases també s'exposaran al tauler d'anuncis de la Corporació i a la web municipal (www.vilafranca.org).
A les instàncies els/les aspirants hauran de manifestar que reuneixen totes les condicions que s'exigeixen a la base segona de la convocatòria, així com que prenen el compromís de portar armes de foc. Així mateix, s'hi adjuntarà un currículum vitae, un informe de vida laboral, la documentació acreditativa dels mèrits que s'al·leguin, fotocòpia del DNI, i del títol acadèmic exigit.
Carrer Cort, 14, 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona - 938 92 03 58

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia