lunes, 26 de mayo de 2014

2 oficial/a paleta, 1 oficial/la en lampisteria i 1 oficial/la en fusteria; i Borsa de Treball d'oficials/les pels llocs de treball d'oficial/la paleta, oficial/la en jardineria, oficial/la en fusteria, oficial/la en lampisteria, oficial/la en manyeria oficial/la en pintura i oficial/la en conducció, grup C2, per cobrir necessitats de personal no permanent que es produeixin, mitjançant el sistema de concurs-oposició. Ajuntament de Sitges (Barcelona)

Per acord de la Junta de Govern Local, en data 26/03/2014, es va aprovar la convocatòria i les bases específiques que han de regir el procés de selecció per la cobertura de 2 oficials/les pel lloc de treball d'oficial/a paleta, 1 oficial/la pel lloc de treball d'oficial/la en lampisteria i 1 oficial/la pel lloc de treball d'oficial/la en fusteria vacants a la plantilla, grup C2, amb contracte temporal fins la provisió definitiva de les places i creació de borsa de treball d'oficials/les pels llocs de treball d'oficial/la paleta, oficial/la en jardineria, oficial/la en fusteria, oficial/la en lampisteria, oficial/la en manyeria oficial/la en pintura i oficial/la en conducció, grup C2, per cobrir necessitats de personal no permanent que es produeixin, mitjançant el sistema de concurs-oposició.
Aquesta convocatòria es regirà per les bases específiques publicades en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 22/04/2014.
Els/les aspirants que desitgin prendre part en la convocatòria hauran de manifestar que reuneixen totes i cadascuna de les condicions que s’exigeixen a la base tercera i quarta i dels mèrits al.legats. S’adreçaran a l’Alcalde President de la Corporació, i es presentaran a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (situada al c/ Nou, 12), segons instància ajustada al model normalitzat per aquesta convocatòria, que se’ls facilitarà a l’OAC o a la pàgina web www.sitges.cat.
També es podran presentar instàncies d'acord amb el previst en l'article 38.4 apartat c) de la Llei 30/92 de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, de conformitat amb el qual, les oficines de correus hauran de rebre les instàncies, sempre que es presentin en sobre obert per que puguin ser datades i segellades pel funcionari de Correus abans de la seva certificació. En aquest supòsit l’aspirant haurà de comunicar-ho de forma immediata a l’Ajuntament de Sitges, via fax (938113597) o email (aj270.rrhh@sitges.cat).
El termini per presentar les sol·licituds és de 20 dies naturals, comptats a partir del dia següent al de la publicació d’aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 27 de maig al 16* de juny de 2014, a.i.} Les posteriors publicacions es faran en el tauler d´anuncis municipals i a la pàgina web municipal:
La llista de persones admeses i excloses, la composició del Tribunal qualificador, la determinació del lloc i dates de les proves i qualsevol altre anunci posterior relacionat, es farà públic al tauler d’anuncis de la corporació i a la pàgina web municipal http://www.sitges.cat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia