miércoles, 21 de mayo de 2014

Borsa de treball de Director/a de Temps Lliure. Ajuntament de Son Servera. (Mallorca-Illes Balears)

BASES QUE REGIRAN LA CONVOCATÒRIA PER A LA CREACIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL DE DIRECTORS/ES DE TEMPS LLIURE DE L’ESCOLETA D’ESTIU 2014 - 2017, A SON SERVERA I A CALA MILLOR, AIXÍ COM PER ACTIVITATS RELACIONADES AMB EL TEMPS LLIURE.
Primera.- Funcions de la plaça convocada de director/a de temps lliure:
1. Complir i fer complir la normativa que afecta a l’activitat.
2. Garantir que es compleixin els objectius, les activitats, l’organització i la dinàmica del projecte educatiu elaborat pels Serveis Educatius
Municipals. Així com dels projectes i supòsits elaborats per les diferents àrees, pel que fa a les feines per obra i servei temporals. Garantir que el projecte es dugui a terme d’acord amb les línies dels S.E.M.
3. Estar en possessió i tenir a disposició de l’autoritat competent la documentació especificada a l’article 20 del cap.4 del BOIB núm. 192 de 24-12-05.
4. Facilitar la inspecció de l’activitat als serveis pertinents.
5. Tenir cura que les activitats es desenvolupin en les mesures de seguretat adients per garantir la integritat física dels participants.
6. Coordinar-se amb l’equip educatiu.
7. Procurar que els participants posin un especial esment en el respecte a les propietats, les instal·lacions, el medi ambient i el marc natural del lloc on es fa l’activitat i cap als propis participants.
Segona.- Condicions. 1. Tenir 18 anys complits en la data de finalització del termini d’admissió de sol.licituds i no excedir d’aquella en què manquen menys de deu anys per a la jubilació forçosa per edat, determinada per la legislació bàsica. Només als efectes de l’edat màxima, es compensarà el límit amb
els serveis prestats anteriorment a l’Administració, qualsevol que sigui la natura d’aquests serveis.
2. Estar en possessió de les titulacions establertes en el Decret 18/2011, d’11 de març, pel qual s’estableixen els principis generals que regeixen les activitats de temps lliure infantil i juvenils que es desenvolupin a l’àmbit territorial de les Illes Balears, publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 39, de 17 de març de 2011.
3. No tenir cap tipus de malaltia o defecte físic que impedeixi l’exercici de l’exercici de les funcions corresponents i que s’haurà d’acreditar mitjançant la certificació mèdica adient.
4. No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari del servei a l’Estat, a les Comunitats Autònomes o a les Entitats públiques, ni trobar-se en una situació d’inhabilitació per a l’exercici de les funcions públiques.
5. Acreditar els coneixements de llengua catalana corresponents al nivell de certificat “B2” mitjançant: Certificat o títol lliurat per la Direcció General de Política Lingüística o la Junta Avaluadora de Català o si és el cas, dels homologats individualment o oficials.
Realització d’un prova específica en el cas de no poder acreditar documentalment els coneixements corresponents, que servirà per acreditar-los i que serà la primera a efectuar de la convocatòria, els resultat de la qual es qualificarà d’apte / no apte, i que en tot cas serà eliminatori, la qual serà sol·licitada dins el termini de presentació.
Tercera.- Sol·licituds. 1. Les persones interessades a participar en el concurs han de presentar una sol·licitud (model ANNEX III de les presents) per a la borsa convocada mitjançant les presents bases.
2. Les sol·licituds s’han de presentar al registre de l’Ajuntament de Son Servera o en la forma que estableix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. La sol.licitud
s’ha de registrar i així mateix s’ha de segellar tota la documentació que s’hi adjunti.
3. El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies naturals, comptadors a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) .{del 21 al 30 de maig de 2014, a.i.} Es publicarà també a la pàgina web municipal (www.sonservera.cat) i al tauler municipal d’anuncis.
4. Juntament amb la sol·licitud emplenada adequadament, les persones interessades han d’adjuntar:
a. Fotocòpia del Document Nacional d’Identitat (DNI) o, en el cas de no ser espanyol, del document oficial acreditatiu de la personalitat.
b. Original o fotocòpia compulsada dels requisits exigits a la Bases Segona de les presents.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia