miércoles, 21 de mayo de 2014

1 plaça de professorat contractat doctor/agregat (Dret Internacional Privat). Referència: PA/82. Universitat de Lleida.

ANNEX 1
BASES DE LA CONVOCATÒRIA
1. Característiques de la plaçaLa selecció de professorat contractat doctor es farà per concurs públic entre persones de qualsevol nacionalitat que compleixin els requisits de capacitat establerts per la LOU, la LUC, els Estatuts de la UdL i la resta de normativa vigent.
La plaça que es convoca a concurs és la que es relaciona a l’annex 3.
3. Requisits dels candidats. 3.1. De caràcter general
a) Nacionalitat. D’acord amb el que estableix l’article 45 de la LUC, podran participar en aquesta convocatòria ciutadans de qualsevol nacionalitat. Els ciutadans estrangers no comunitaris i les persones que no puguin ser incloses en l’àmbit d’aplicació dels tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, hauran de disposar del permís de treball i de residència abans de la formalització dels corresponents contractes.
b) Tenir l’edat mínima establerta a la legislació vigent i no haver superat l’edat de jubilació.
c) No patir cap malaltia ni estar afectat per cap limitació física i/o psíquica que sigui incompatible amb el desenvolupament normal de les funcions docents.
d) No estar separat, per causa d’expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques, ni estar inhabilitat per al desenvolupament de les funcions públiques.
e) Acreditar el grau de coneixement lingüístic de la llengua catalana amb el nivell de suficiència (Nivell C) de la Generalitat de Catalunya o equivalent. Aquestes equivalències estan publicades a la pàgina web de concursos: http://www.udl.cat/serveis/personal/PDI/Concursos/Contractats.html
Tot això sens perjudici de les peculiaritats que es puguin establir en concret per a la plaça convocada, segons consta a l’annex 3.
f) Els candidats i candidates que no hagin cursat estudis oficials a l’estat espanyol, o en altres països que tinguin l’espanyol com a llengua oficial, hauran d’acreditar, a més, el coneixement suficient de la llengua espanyola, amb els mitjans següents:
- Diploma Espanyol com a llengua estrangera expedit per l’Instituto Cervantes (nivell intermedi o equivalent)
- Certificat que acrediti que l’aspirant ha participat i ha obtingut plaça en processos anteriors de selecció i d’accés de professorat per accedir a una universitat en què havia establerta una prova d’espanyol del mateix nivell o superior.
Tot això sens perjudici de les peculiaritats que es puguin establir en concret per a cada plaça, segons consta a l’annex de cadascuna d’elles.
Per aquells aspirants que no puguin acreditar documentalment el nivell de suficiència catalana i/o castellana, el Servei Lingüístic de la Universitat de Lleida organitzarà una prova per tal que els aspirants puguin examinar-se, a efectes d’aconseguir, si escau, el nivell de suficiència exigit en aquesta convocatòria.
3.2 De caràcter específic
- Estar en possessió del títol de doctor.
- Disposar d’una acreditació de recerca, per accedir a la categoria de professor agregat.
- Disposar d’un informe intern favorable per a la categoria contractual a la qual s’aspira.
- Ser personal ajudant o professorat contractat o interí en el moment d’entrar en vigor els Estatuts de la UdL, i estar contractat o nomenat en el moment d’entrar en vigor la LOU.
Els títols que presentin els candidats hauran d’estar homologats als de caràcter oficial a Espanya o reconeguts al nostre país, segons la normativa vigent.
3.3 Les condicions per poder ser admesos al concurs s’han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds i s’han de continuar complint durant tot el procés selectiu.
4. Sol·licituds. 4.1 Els interessats que compleixin els requisits establerts i desitgin participar en aquest concurs, hauran de dirigir una sol.licitud segons el model (Annex 2) que es troba a la pàgina web de concursos http://www.udl.cat/serveis/personal/PDI/Concursos/Contractats.html i al Servei de Personal de la UdL, al rector de la Universitat de Lleida (plaça de Víctor Siurana,1 25003 Lleida), per qualsevol dels procediments establerts a la Llei de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
4.2. Les sol·licituds es podran presentar al Registre General de la Universitat de Lleida (plaça Víctor Siurana, 1, Lleida), o als Registres Auxiliars de la Universitat, amb els horaris que s’indiquen a la pàgina web http://www.udl.cat/serveis/registre.html o bé es podran trametre per qualsevol dels mitjans que estableix la Llei 30/1992 de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
4.3 El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals comptats a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució al DOGC.{del 22 de maig al 10 de juny de 2014, a.i.}.
ANNEX 3
Departament de Dret Privat
Referència: PA/82
Categoria: Professorat Agregat
Àrea de coneixement: Dret Internacional Privat
Perfil: Dret Internacional Privat
Assignatures: Dret Internacional Privat (Grau en Dret). Litigació Civil (Màster d'Advocacia). Litigació Constitucional, Internacional i Contenciosa (Màster d'Advocacia). Dret i Resolució de Conflictes (Màster en Ciències Jurídiques). Dret Contractual Europeu (Màster en Ciències Jurídiques). Propietat Intel·lectual i Societat de la Informació (Màster en Ciències Jurídiques) TFG/TFM (Grau en Dret/Màster d'Advocacia/Màster en Ciències Jurídiques)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia