viernes, 30 de mayo de 2014

convocatòria per al reconeixement d’entitats col·laboradores en la formació del professorat i de les activitats de formació permanent que proposen per al curs escolar 2014-2015.

Primer. Objecte i àmbit d’aplicació. Es podrà reconéixer com a entitat col·laboradora per a la formació permanent del professorat, durant el curs 2014-2015, les institucions públiques o privades que complisquen els requisits establits en l’article 24.1 de l’Orde 65/2012, de 26 d’octubre, de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, que establix el model de formació permanent del professorat i el disseny, reconeixement i registre de les activitats formatives.
Segon. Sol·licituds per al reconeixement com a entitat col·laboradora. 1. Les entitats que complisquen els requisits exigits podran sol·licitar, durant el mes de juny de 2014, el reconeixement com a entitat col·laboradora,d’acord amb els següents procediments:
1.1. Per a totes les entitats interessades:
Presentar en la pàgina web/plataforma de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, ‹ http://www.cece.gva.es/per/val/sfp_46_convocconventid.asp ›, la informació següent:
) Sol·licitud per al reconeixement d’entitat col·laboradora en matèria de formació del professorat de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.
) Pla d’activitats de formació proposat resum, segons el formulari establit.
) Document/s en Acrobat (PDF) amb el perfil/disseny de cada una de les activitats de formació proposades.
1.2. Les entitats que sol·liciten el reconeixement per primera vegada i les que no han sigut reconegudes en l’anterior curs escolar 2013-2014, hauran de presentar a mes d’allò que s’ha exposat en l’apartat anterior, per registre d’entrada en la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, o en qualsevol dels altres registres admesos segons la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques  i del Procediment Administratiu Comú, dirigida a la Direcció General d’Innovació, Ordenació i Política Lingüística (Servici de Formació del Professorat), la documentació següent:
) Sol·licitud per al reconeixement d’entitat col·laboradora impresa des de la web com s’indica en l’apartat 1.1.a, degudament firmada pel seu representant legal i amb el segell d’entitat.
) Document d’inscripció de l’entitat en el registre corresponent.
) Còpia confrontada dels estatuts constitutius de l’entitat.
) Acreditació d’experiència prèvia en la formació del professorat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia