lunes, 19 de mayo de 2014

10 beques per a la realització de pràctiques de formació en matèria de mediació intercultural, durant 2014.

ORDE 6/2014, de 5 de maig, de la Conselleria de Benestar Social, per la qual es convoquen 10 beques per a la realització de pràctiques de formació en matèria de mediació intercultural, durant 2014.  [2014/4381] (pdf 403KB)
1. Objecte. Convocar la concessió de deu beques, sota els principis de publicitat, transparència, objectivitat, igualtat i no-discriminació, destinades a mediadors/es interculturals acreditats/des segons l’Orde 08/2011, de 19 de maig, de la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania, per la qual es regula l’acreditació de la figura del mediador/a intercultural i el Registre de Mediadors Interculturals de la Comunitat Valenciana, pel procediment de concurrència competitiva, per a la realització de pràctiques professionals en mediació intercultural en la Direcció General d’Integració, Inclusió Social i Cooperació. 
4. Bases. S’aproven les bases per les quals es regix esta convocatòria, incloses com annex I i el barem per a avaluar els mèrits personals en la concessió de beques, inclòs com annex II
 ANNEX I Bases de la convocatòria per a la concessió de deu beques per a la realització de pràctiques professionals en mediació intercultural 
 Base primera. Objecte. L’objecte d’esta convocatòria és la convocatòria i concessió de deu beques, sota els principis de publicitat, transparència, objectivitat, igualtat, concurrència, objectivitat i no-discriminació, pel procediment de concurrència competitiva, per a la realització de pràctiques professionals en mediació intercultural en la Direcció General d’Integració, Inclusió Social i Cooperació. 
Base segona. Duració, dotació i pagament de les beques. 1. El període de duració de les beques serà de cinc mesos, sense possibilitat de pròrroga, comptats des de la data que s’indique en la resolució de concessió, que serà objecte de publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana . 
2. L’import total brut de les beques serà de 50.000 euros, la qual cosa representa 5.000 euros bruts per persona beneficiària de beca, que es distribuirà de la manera següent: 
 a ) La dotació econòmica de cada una de les beques serà de mil (1.000) euros mensuals bruts. Sobre este import haurà de practicar-se la retenció corresponent a compte de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, així com la corresponent cotització a la Seguretat Social en els termes establits en el Reial Decret 1493/2011, de 24 d’octubre, i les altres que, si és el cas corresponga. 
b ) Les quantitats abonades no tindran en cap cas el caràcter de salari o retribució, sinó d’ajuda econòmica per als gastos que la beca comporta. 
c ) L’import de la beca s’abonarà mensualment, amb certificació prèvia de conformitat de la Direcció General d’Integració, Inclusió Social i Cooperació. 
Base tercera. Requisits. 1. Les beques objecte d’esta convocatòria s’adjudicaran en règim de concurrència competitiva entre els diversos aspirants a estes, que reunisquen els requisits següents, abans de finalitzat el termini de presentació de sol·licituds i que els acrediten documentalment: 
a ) No ser major de 35 anys. 
b ) Estar en possessió d’un títol de formació professional o equivalent, expedit o homologat per les autoritats espanyoles corresponents i que no hagen transcorregut cinc anys des de la seua finalització. 
c ) Estar acreditat com a mediador/a intercultural en els termes de l’article 2 de l’Orde 08/2011, de la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania, per la qual es regula l’acreditació de la figura del mediador/a intercultural i el Registre de Mediadors Interculturals de la Comunitat Valenciana. 
d ) Disposar de cobertura sanitària. 
2. No trobar-se incurs en les prohibicions per a obtindre la condició de beneficiari/a establides en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, la qual cosa s’acreditarà per mitjà de la declaració responsable inclosa en la sol·licitud. Llevat que atenent a la naturalesa de la beca i la seua finalitat s’exceptue alguna de les esmentades prohibicions. 
 3. No haver sigut persona beneficiària d’altres beques de pràctiques professionals en la Generalitat per un període igual o superior a 36 mesos, no mantindre cap relació laboral i no ser beneficiari d’altres beques o ajudes públiques. No podran optar a estes beques els qui en el moment de publicar-se la convocatòria ja estiguen disfrutant d’una beca de pràctiques professionals en la Generalitat, llevat que es concórrega a la mateixa beca que s’està disfrutant o que resten menys de dos mesos per a la seua finalització. 
 4. Amb caràcter general, el compliment temporal de tots els requisits anteriors s’entendrà en la data de finalització del termini de presentació de les sol·licituds. Base quarta. Termini, lloc i forma de presentació de les sol·licituds. El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils, comptats a partir de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 20 de maig al 5 de juny de 2014, a.i.} 
1. Les persones aspirants a obtindre una beca presentaran la sol·licitud exclusivament per via electrònica. Per a això, accediran a la seu electrònica de la Generalitat ‹ https://sede.gva.es ›, punxaran en l’apartat «servicis en línia» i buscaran el tràmit de sol·licitud de beca dissenyat a este efecte. En este tràmit s’especificarà l’especialitat o classe de beca a què s’opta, així com al currículum, a fi de poder obtindre l’autobaremació inicial dels mèrits presentats de forma automàtica. Es presentarà una sol·licitud per cada una de les modalitats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia