miércoles, 28 de mayo de 2014

Borsa de treball de llicenciats en dret. PROCÉS SELECTIU 14-TEMP02. Ajuntament d'Olesa de Montserrat (Baix Llobregat-Barcelona)

Anunci pel qual es fa públic que, per la Junta de Govern Local del dia 13 de maig de 2014 s’han aprovat les Bases específiques i la convocatòria del procés de selecció per constituir una borsa de treball que servirà per cobrir les necessitats de personal laboral temporal o nomenaments d’interinitat de personal funcionari per ocupar llocs de treball de Llicenciat en Dret de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.
LA TAXA REGULADORA DE DRETS D’EXAMEN FIXADA SEGONS L’ORDENANÇA FISCAL NÚMERO 26, I ASSENYALADA EN FUNCIÓ DEL GRUP DE CLASSIFICACIÓ A1 SERÀ DE 23,15€
Les persones que presentin documentació de l’Institut Nacional d’Ocupació i/o del Servei Català d’Ocupació, de la qual s’acrediti i constati la situació de desocupació, tindran una bonificació del 100% de la taxa, segons l’article 7 de l’ordenança fiscal número 26 que regula les taxes de drets d’examen de l’any 2014.
PROCÉS SELECTIU 14-TEMP02
És objecte d’aquestes bases la regulació dels procés de selecció per constituir una borsa de treball que servirà per cobrir les necessitats de personal laboral temporal o nomenaments d’interinitat de personal funcionari per ocupar llocs de treball de LLICENCIAT EN DRET.
Les retribucions i dedicació estaran en funció de les vacants que es vagin produint, i el procés selectiu es regirà per les bases generals exposades al BOPB de data 27 de juny de 2012 i les bases específiques següents:
Primera.- Requisits específics
A més de les condicions generals exposades a la base general segona, els aspirants hauran de:
a) Estar en possessió del títol de llicenciat en Dret.
b) Estar col·legiat.
c) Estar en possessió del certificat de nivell C de la Junta permanent del Català, o d’algun dels certificats o titulacions equivalents, d’acord amb l’establert a la base general segona.
d) Per a la cobertura de llocs de treball subjectes a subvencions que així ho estableixin com a requisit, caldrà trobar-se en situació d’atur i constar com a demandant d’ocupació al SOC.
Tercera. Borsa de treball. Els/les aspirants que superin les proves selectives passaran a formar part de la borsa de treball que servirà per cobrir les necessitats de personal no permanent mentre aquesta continuï vigent. Els/les integrants de la borsa de treball podran ser cridats d'acord amb l'ordre de preferència establert i segons les necessitats que es produeixin, i podran ser nomenats amb caràcter no permanent segons les necessitats del servei i els requisits dels llocs de treball.
L’ordre de preferència vindrà determinat per la puntuació total assolida al procés. A igual puntuació es tindrà en compte l’ordre d’arribada de la sol·licitud per prendre part al procés selectiu.
www.olesam.cat   -  Pl. Felix Figueras i Aragay, s/n, 08640 Olesa de Montserrat, Barcelona  - 937 78 00 50
------------------ 
Tercera.- Presentació d'instàncies i justificació dels mèrits al·legats. Els aspirants que desitgin prendre part en les convocatòries hauran de fer-ho constar mitjançant instància (ajustada al model oficial i normalitzat) facilitada en el Registre General d'aquest Ajuntament, adreçada al Sr. Alcalde, President d'aquesta Corporació. Les instàncies es presentaran en el Registre General d'aquest Ajuntament, o per qualsevol dels mitjans establerts de conformitat amb la legislació vigent.
El termini per a la presentació d'instàncies comptarà fins a deu dies naturals a partir de l'endemà de la data de la publicació de l'anunci de la convocatòria corresponent de cada procés específic al taulell d'anuncis i Web municipal. {del 29 de maig al 7 de juny de 2014, a.i.}
Les instàncies hauran d'anar acompanyades d'un currículum vitae de l'aspirant, d'una fotocòpia del DNI i dels justificants acreditatius dels requisits i mèrits al·legats, de conformitat amb l'establer a les presents bases i a les bases específiques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia