domingo, 18 de mayo de 2014

1 plaça d’un LLICENCIAT EN QUÍMICA ( pel grup d’hemofilia de l’investigador Bernat Galmés) de la Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull

Annex 1
Convocatòria per a la provisió /contractació d’una plaça d’un LLICENCIAT EN QUÍMICA de la Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull
La Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull té encomanades, entre d’altres, la funció/les funcions de gestionar mitjans i recursos al servei de l’execució de programes d’investigació clínica, bàsica i aplicada, desenvolupament tecnològic i innovació en el camp de la salut.
Per poder dur a terme aquestes funcions, la Fundació té la necessitat de dur a terme la incorporació temporal d’un LLICENCIAT EN QUÍMICA pel grup d’hemofilia de l’investigador Bernat Galmés.
Convoc
El procés per a la contractació d’un LLICENCIAT EN QUÍMICA, amb els requisits, les característiques i els criteris de selecció següents:
Requisits de la plaça
Estar en possessió del títol de Llicenciat en Química
Experiència en gestió i coordinació d’assajos clínics de l’especialitat d’hematologia.
Experiència en sistemes de gestió de qualitat.
Funcions per desenvolupar
Realitzar tècniques del laboratori d’hemostassia i trombosis.
Gestió de l’acreditació ISO 15189 del Laboratori del Servei d’hematologia.
Coordinació d’assajos clínics de la unitat d’hemostàssia i trombosis.
Suport metodològic a la Unitat d’investigació del servei d’hematologia (creació de base de dades, anàlisis de les dades, etc).
Formació del personal d’infermeria i tècnics especialistes de laboratori del servei d’hematologia.
Criteris de selecció dels aspirants
La selecció tindrà lloc per la valoració dels mèrits acreditats pels aspirants d’acord amb el barem que tot seguit es desenvolupa, i una entrevista personal.
...
Modalitat de contractació: Contracte per obra i servei associat al projecte 4 de l’IP Bernat Galmés.
Retribució: 22.900 euros bruts mensuals
Presentació de sol·licituds. La sol·licitud, a la qual s’han d’adjuntar el CV i la documentació acreditativa del compliment dels requisits i mèrits, s’ha de presentar a les oficines de la Fundació (Hospital Universitari Son Espases, Edifici S) o per correu electrònic a info@caubet-cimera.es, referència responsable de transferència de tecnologia i innovació.
Termini de presentació. 5 dies naturals des de la data de publicació.
Una vegada puntuats i entrevistats els candidats es publicarà a la web de la Fundació la puntuació amb la persona seleccionada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia