viernes, 1 de mayo de 2015

2 administratius/ves de territori (C1) per al Servei de Gestió Tributària i Cadastral, del Consell Comarcal de la Selva (Girona)

El Consell Comarcal de la Selva, mitjançant l’acord de la Comissió Permanent del Ple, que va tenir lloc en data 14 d’abril de 2015, convoca la selecció de dos administratius/ves de territori per al Servei de Gestió Tributària i Cadastral, en règim funicionaris/àries interins/es d’acord amb allò que disposa l’article 94 i següents del Decret 214/1990, de 30 de juliol, de la Generalitat de Catalunya.
Les bases de la convocatòria són les que figuren com annex a aquest anunci i es troben exposades en el tauler d’anuncis del Consell Comarcal de la Selva, podent-se consultar a la següent adreça d’internet: https://seu.selva.cat. A aquesta mateixa adreça d’internet hi ha disponible la instància per prendre part en aquest procés selectiu.
El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà transcorreguts 30 dies naturals comptats a partir de l’endemà de la publicació de l’anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{de l' 1 al 30 de maig de 2015, a.i.}
PRIMERA.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. És objecte de les presents bases la selecció per cobrir dos vacants d’administratius de territori per al serveis de Gestió Tributària i Cadastral en règim de funcionaris/àries interins/nes d’acord amb el que estableix l’article 10.1.a) de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, Llei 7/2007 de 12 d’abril, mitjançant sistema selectiu de concurs- oposició amb aplicació dels principis d’igualtat, mèrit, capacitat i publicitat.
SEGONA.- CARACTERÍSTIQUES DEL LLOC DE TREBALL. 1. Funcions principals del lloc de treball:
- Preparació, tramesa i control de tota la documentació amb transcendència cadastral que s’hagi de remetre a la Gerència del Cadastre així com el control posterior de la que es recepcioni des d’aquets organisme.
- Execució dels treballs de camp necessaris per la gestió i comprovació cadastral.
- Representació gràfica de les alteracions cadastrals i valoració cadastral dels immobles d’acord amb les ponències de valors vigents en cada municipi.
- Suport a l’Unitat de gestió tributària
- I, en general totes aquelles tasques del seu àmbit de responsabilitat que li siguin atribuïdes pel responsable de Cadastre
2. Condicions de treball
- Lloc de treball: Administratiu de territori
- Grup de titulació: C1
- Sou brut/mes:
- Base: 720,02 euros
- Complement de destí: nivell 15 (327,44 euros)
- Complement específic: 475,04 euros
- Jornada: 37,5 hores setmanals

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia