martes, 24 de marzo de 2009

2 Plazas de Monitor Sociocultural (temporal). Ajuntament de Muro d'Alcoi.

AYUNTAMIENTO MURO DEL ALCOY. -BASES ESPECÍFICAS PARA LA PROVISION TEMPORAL DE DOS PLAZAS DE MONITOR SOCIOCULTURAL -butlletí oficial de la província - alacant, 24 març 2009 - n.º 56 pàgina 19.
Objecte de la convocatòria.
Es convoca concurs per a la provisió en règim laboral temporal a temps parcial, per sustitució del titular de les següents places, les condicions de les quals, funcions i la resta de requisits es detallen a continuació:
1. Una plaça de Monitor de Puntes de Boixets.
2. Una plaça de Monitor de Ceràmica.
L’inici de la prestació serà des del moment en que es cobrisquen les places i la seua finalització estarà supeditada a la reincorporació del titular a les places mitjançant l’alta mèdica.

Sol·licituds. Qui desitge participar en les presents proves, haurà de sol·licitar-ho per escrit en el termini de 10 dies hàbils a comptar des de la publicació del extracte d’aquesta convocatòria al Butlletí Oficial de la Provincia, [del 25 de març al 4 d'abril, a.i.] aportant els documents acreditatius dels mèrits que hagen de ser valorats, fotocòpia del DNI i proposta de programació de la matèria a la qual opte per al curs 2008-2009.
Les sol·licituds es dirigiran a l’Alcaldia-Presidència d’aquest Ajuntament i es presentaran en el Registre General.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia