miércoles, 25 de marzo de 2009

Bases 1 plaça d’Enginyer Tècnic Industrial. Ajuntament de Cocentaina.

BASES ESPECÍFIQUES per a la selecció d’UNA PLAÇA D’ENGINYER TÈCNIC INDUSTRIAL, Torn Lliure, per procediment de Concurs-Oposició, vacant en la plantilla de l'Ajuntament de Cocentaina.
Objecte de la convocatòria. És objecte de la convocatòria la selecció, per torn lliure i procediment de concurs-oposició, d’una plaça d’Enginyer Tècnic Industrial, vacant en la plantilla d’este Ajuntament i inclosa en l’oferta d’Ocupació Pública de l’any 2008 i reservada a personal funcionari.
Requisits dels candidats. Per a poder participar en el concurs-oposició, els aspirants hauran d’estar en possessió del títol d’Enginyer Tècnic Industrial o equivalent o en condicions d’obtindre-lo en la data que acaba el termini de presentació d’instàncies.

Estes bases específiques es completaran amb les bases generals aprovades per la Comissió de Govern data 8 d’octubre del 2003, amb les seues modificacions, i publicades en el Butllerí Oficial de la Província d’Alacant número 214 de data 31/10/07.
En cas de contradicció o discrepància entre el contingut d’ambdós classes de bases, prevaldrà allò que es disposa en les específiques.
El plazo para la presentación de instancias, se iniciará a partir del día siguiente a la publicación del extracto de esta convocatoria en el Boletín oficial del Estado.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia