sábado, 21 de junio de 2014

1 Mestre/a. (Convocatòria NP 02/2014. ) Ajuntament de Cerdanyola del Vallès (Barcelona)

Convocatòria NP 02/2014 MESTRE/A
Primera. Objecte de la convocatòria. L'objecte d'aquesta convocatòria és la selecció de personal, MESTRE/A, per ocupar amb caràcter transitori llocs de treball reservats a personal laboral i/o llocs de treball que no es corresponguin amb l’existència de places, mitjançant concurs oposició, a fi i efectes d’establir un ordre de preferència per proveir les vacants i les necessitats d’ocupació que es produeixin.
Segona. Condicions de les persones aspirants. A més de les condicions generals exposades a la base general primera, els aspirants han de reunir les condicions següents:
a) Ésser ciutadà-na espanyol-a, d’acord amb les lleis vigents.
No obstant l’anterior, els ciutadans dels estats membres de la Unió Europea poden accedir d’acord amb els requisits determinats per la normativa específica. En idèntiques condicions poden accedir els ciutadans dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors, en els termes en què aquesta es troba definida en el Tractat constitutiu de la comunitat Europea.
b) Haver complert setze anys abans del termini de presentació d'instàncies i no superar l’edat establerta per a la jubilació forçosa.
c) Titulació: Mestre/a d’educació infantil, primària, música o educació física.
d) No patir cap malaltia ni limitació física o psíquica incompatible amb l’acompliment de les corresponents funcions.
e) No estar inhabilitat per a l’exercici de les funcions públiques, ni estar separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol administració pública.
f) Haver satisfet els drets d’examen per aquesta convocatòria es fixen en 30,46 euros, o les que estiguin vigents en les ordenances fiscals en el moment de la presentació de la sol·licitud. 
Tercera. Sol·licituds. D’acord amb els requisits que es determinen a la base general segona, les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria s'han d'adreçar a l'alcaldessa, en la qual caldrà manifestar que es reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides a la base segona, i que hauran d'anar acompanyades del currículum vitae i dels documents acreditatius dels mèrits al·legats, tant de titulació com de serveis prestats i formació. S’hauran de presentar al registre general d’aquest Ajuntament o trametre per qualsevol dels mitjans que estableix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre (LRJPAC), en el termini de vint dies naturals a comptar de l’endemà de la data de publicació de l’anunci d’aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 20 de juny al 9 de juliol de 2014, a.i.}  - Plaça Francesc Layret, s/n, 08290 Cerdanyola del Vallès, Barcelona - 935 80 88 88  - www.cerdanyola.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia