martes, 17 de junio de 2014

normes per a la producció integrada en vinya en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

La norma tècnica vigent a la Comunitat Valenciana sobre producció integrada en vinya la va establir la Resolució de 17 de gener de 2008, del director general d’Investigació i Tecnologia Agroalimentària.
L’experiència adquirida i alguns canvis normatius sobre productes fitosanitaris van aconsellar fer-ne diverses revisions i modificacions.Estan vigents actualment, a més de la resolució anterior, els apartats primer i segon de la Resolució de 28 d’abril de 2010, del director general d’Investigació i Tecnologia
Agroalimentària, i la Resolució de 17 de maig de 2013, del director general de Producció Agrària i Ramaderia.
Així mateix, s’ha modificat la normativa general sobre producció integrada a la Comunitat Valenciana, amb la publicació de l’Orde 44/2010, de 14 de desembre, de 2010, de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació, sobre la reglamentació de les produccions obtingudes per tècniques d’agricultura integrada i de les condicions d’autorització de les entitats de control i certificació. Esta orde va ser modificada per les ordes 1/2012 i 13/2012, de la Conselleria d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua.
Segon.- Establir la reglamentació per al cultiu de la vinya a la Comunitat Valenciana amb la denominació de producció integrada, fixant les normes estrictes i prohibicions que han de complir-se, així com les recomanacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia