miércoles, 25 de junio de 2014

2 beques (Dret) per a la realització de pràctiques professionals en la Direcció General de Recursos Humans de la Sanitat.

ORDE 5/2014, de 16 de juny, de la Conselleria de Sanitat, per la qual s'aproven les bases i es convoquen dos beques per a la realització de pràctiques professionals en la Direcció General de Recursos Humans de la Sanitat. [2014/5895] (pdf 476KB)
1. Objecte. 1. Convocar, en règim de concurrència competitiva, davall dels principis de publicitat, transparència, objectivitat, igualtat i no discriminació, la concessió de dos beques destinades a llicenciats en Dret o titulats en grau en Dret expedits o homologats per les autoritats espanyoles corresponents, per a la realització de pràctiques de formació complementària en la Direcció General de Recursos Humans de la Sanitat.
Esta convocatòria té per objecte donar suport a la formació complementària, millora i especialització professional dels titulats superiors en matèria de gestió, inspecció, execució, control, estudis, propostes, assessorament i altres semblants de la Direcció General de Recursos Humans de la Sanitat.
2. Bases.
Aprovar les bases per les quals es regula esta convocatòria, incloses en l’annex I d’esta orde, així com el barem de mèrits que s’hi incorpora com a annex II.
ANNEX I
Bases de la convocatòria de dos beques per a la realització de pràctiques professionals en la Direcció General de Recursos Humans de la Sanitat
Primera. Objecte i nombre de beques. Estes bases tenen per objecte la concessió de dos beques davall dels principis de publicitat, transparència, concurrència competitiva, objectivitat, igualtat i no discriminació, destinades a donar suport a la formació complementària, millora i especialització professional de llicenciats en Dret o titulats universitaris en grau de Dret, i posar en relació els coneixements adquirits amb la realitat de les funcions de la Direcció General de Recursos Humans de la Sanitat pel que fa a la gestió, l’execució, el control, els estudis, les propostes, l’assessorament i altres semblants, per mitjà de la col·laboració amb els professionals de l’Administració.
Segona. Dotació econòmica ... cada una de les beques que es concedisca en el marc d’esta convocatòria estarà dotada amb 1.000,00 € (mil euros) bruts mensuals, ...
Tercera. Duració de les beques.
1. El període de duració de la beca començarà el dia indicat en la resolució d’esta convocatòria, que en cap cas podrà ser anterior a l’1 de setembre 2014, i tindrà una duració de fins a dotze mesos, a comptar del dia indicat en esta.
2. Sense perjuí del que preveu el paràgraf anterior, la duració de la
beca podrà prorrogar-se, per mitjà d’una resolució expressa, fins a un
període màxim de dotze mesos addicionals, ...
Sexta. Unitat de realització de les pràctiques i titulacions administratives.1. Les pràctiques professionals dels becaris es faran en la Direcció General de Recursos Humans de la Sanitat.
2. La direcció tècnica dels becaris recaurà sobre el cap del Servici de Negociació Col·lectiva, Retribucions i Condicions de Treball.
Sèptima. Sol·licituds i requisits.1. No podran optar a estes beques aquelles persones que, en el moment de publicar-se la convocatòria, ja estiguen disfrutant d’una altra beca de pràctiques professionals en la Generalitat, excepte quan es tracte de sol·licitants que estiguen disfrutant d’una beca de pràctiques professionals en la Generalitat i resten menys de dos mesos perquè acabe.
2. Podran optar a l’obtenció d’una de les beques objecte d’esta convocatòria les persones que tinguen, a l’acabament del termini de presentació de sol·licituds, els requisits següents:
) Ser espanyol o nacional d’un estat membre de la Unió Europea.
Els aspirants que no posseïsquen la nacionalitat espanyola hauran d’acreditar coneixements suficients en alguna de les llengües oficials de  la Comunitat Valenciana, aspecte que es verificarà, si és el cas, durant el procés de selecció.
) No ser major de 35 anys.
) Estar en possessió de qualsevol de les titulacions exigides per a concórrer a esta convocatòria, sense que hagen transcorregut més de cinc anys des de l’acabament.
) No haver sigut beneficiari de beques de pràctiques professionals en la Generalitat per un període igual o superior a 36 mesos.
De conformitat amb el que establix la disposició transitòria segona del Decret 132/2009, de 4 de setembre, del Consell, pel qual es regula la concessió de beques, el termini mencionat començarà a computar-se a partir de l’entrada en vigor d’esta norma (9.09.2009).
) No estar incurs en les prohibicions per a obtindre la condició de beneficiari establides en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, la qual cosa s’acreditarà per mitjà de la declaració responsable inclosa en el model de sol·licitud que estarà accessible en la seu electrònica de la Generalitat ‹ www.gva.es ›.
) No patir malaltia o discapacitat que impedisca el compliment de les obligacions inherents a la concessió de la beca i el normal desenrotllament de les pràctiques professionals.
Les persones amb discapacitat en què no concórrega este impediment podran al·legar la condició de discapacitat als efectes de dirimir el possible empat que puga produir-se en els termes arreplegats en l’apartat quart de la base onze d’esta convocatòria.
Octava. Formalització de les sol·licituds i termini de presentació.1. Les persones aspirants a obtindre una beca presentaran exclusivament per via electrònica la sol·licitud i el currículum de manera completa segons els models normalitzats en el termini de 15 dies hàbils comptadors des de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 25 de juny a l' 11 de juliol de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia