lunes, 16 de junio de 2014

ajudes a les associacions i/o federacions de consumidors i usuaris de la Comunitat Valenciana per a la realització d’activitats relacionades amb consum durant l’exercici de 2014.


Primer. 1. Convocar, en règim de concurrència competitiva, la concessió d’ajudes destinades a les associacions i federacions de consumidors i usuaris de la Comunitat Valenciana per a la realització d’activitats d’informació, formació, protecció i defensa de les persones consumidores durant l’exercici de 2014, de conformitat amb el que establix l’Orde 9/2013, de 4 d’abril.

Segon. L’import global màxim destinat a atendre les ajudes en matèria de consum per a l’exercici de 2014 és de 500.000,00 euros, ...

Tercer. Les ajudes podran arribar fins al total de l’import del pressupost presentat per l’entitat peticionària i acceptat en la resolució de concessió com a pressupost incentivable aprovat, amb el límit de 100.000,00 euros per tots els conceptes.
Quint. 1. Les ajudes hauran de dirigir-se a la realització en el territori de la Comunitat Valenciana, per les entitats beneficiàries, de projectes i activitats que continguen totes o alguna de les modalitats que es detallen a continuació.

) Activitats formatives, educatives o informatives dirigides a potenciar i millorar els coneixements de consum de les persones consumidores, en especial sobre les matèries següents:

– Servicis de telecomunicacions, tarifació addicional, Internet.
– Contractació electrònica i comerç electrònic.
– Subministrament d’aigua, electricitat i gas.
– Servicis financers, hipotecaris i assegurances.
– Servicis d’atenció tècnica.
...
) Servicis d’assessorament i consulta, gestió de les reclamacions, queixes i denúncies, així com de les mediacions en matèria de consum.

...
) Activitats dirigides a l’adhesió d’empreses/comerços/professionals a les juntes arbitrals de consum amb seu a la Comunitat Valenciana.

Seran subvencionables els gastos relatius a les campanyes o accions específiques a este fi.
2. El període per a la realització d’estes activitats serà el comprés entre l’1 de gener i el 30 de setembre de 2014.
Sext. 1. La sol·licitud general de subvenció que s’inclou en la present orde, haurà de presentar-se junt amb el model que figura com a annex Ia esta convocatòria. La informació d’esta convocatòria i els impresos normalitzats de sol·licitud estaran disponibles en la pàgina web de la Generalitat ‹ www.gva.es ›, des de l’endemà de la seua publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

Per a la tramitació telemàtica haurà d’accedir al catàleg de servicis públics interactius (Registre Telemàtic de la Generalitat), en la pàgina web ‹ www.gva.es ›.
...
El termini de presentació de sol·licituds de les subvencions, serà de 20 dies naturals a comptar des de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 17 de juny al 7* de juliol de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia