miércoles, 25 de junio de 2014

ajudes per a impulsar la participació en els programes d'investigació de la Unió Europea en l'àrea de salut per als exercicis 2014-2015.

1. Objecte i àmbit d’esta convocatòria. L’objecte de la present orde és aprovar les bases reguladores i convocar, en règim de publicitat, objectivitat i concurrència competitiva, ajudes per als exercicis 2014 i 2015 que financen activitats dirigides a impulsar la participació i captació de fons en programes europeus d’investigació per part d’entitats amb activitat investigadora en l’àmbit de la salut a la Comunitat Valenciana.
3. Àmbit temporal. La realització de les activitats subvencionades s’estendrà al llarg del període 2014-2015, i se’n faran les justificacions científiques i econòmiques anualment.
4. Sol·licitants i beneficiaris Podran ser sol·licitants i beneficiàries les fundacions de la Comunitat Valenciana que gestionen l’activitat investigadora de les institucions sanitàries i centres dependents de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana.
També podran ser beneficiaris d’estes ajudes els organismes públics d’investigació o altres entitats públiques o privades que tinguen labor investigadora relacionada amb l’àrea de salut i que no tinguen finalitat lucrativa, radicades en qualsevol cas a la Comunitat Valenciana.
Totes les entitats sol·licitants han de complir els requisits per a ser considerades organisme d’investigació, tal com establix l’apartat 2.2 del Marc Comunitari sobre Ajudes Estatals d’Investigació i Desenrotllament i Innovació (2006/C 323/01).
8. Sol·licituds i documentació. Només s’admetrà una única sol·licitud per entitat, en la qual s’inclouran totes les actuacions per a les quals se sol·licita l’ajuda.
La proposta de sol·licitud serà presentada pel representant legal de l’entitat sol·licitant. La sol·licitud es realitzarà amb l’entrega de la documentació següent:
1. Solicitud d’ajuda, firmada pel representant legal del centre, segons l’imprés normalitzat que es trobarà disponible en l’adreça d’Internet ‹http://www.san.gva.es ›.  ... 
9. Lloc i termini de presentació. La presentació de la sol·licitud, a la qual s’adjuntarà la documentació que es detalla en l’article 8 de la present orde, es podrà realitzar per via telemàtica a través de la Seu Electrònica de la Generalitat (‹ https://sede.gva.es ›). ...
... En el cas d’optar per realitzar-la presencialment, les sol·licituds, juntament amb la documentació que els acompanya, seran remeses al Servici d’Investigació, Desenrotllament i Innovació Sanitària de la Direcció General d’Ordenació, Avaluació, Investigació, Qualitat i Atenció al Pacient de la Conselleria de Sanitat, òrgan instructor encarregat de la tramitació, i podran presentar-se en el Registre General de la Conselleria de Sanitat en el carrer de Misser Mascó, 31, de València (46010), així com en els servicis territorials corresponents situats a Alacant (c/ Girona, 26. 03001), Castelló (c/ Hort dels Corders,12. 12001) i València (gran via de Ferran el Catòlic, 74. 46008), o de qualsevol altra de les formes previstes en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
...  El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà als 30 dies naturals comptats a partir de l’endemà de la publicació de la present orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 25 de juny al 24 de juliol de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia