lunes, 16 de junio de 2014

ajudes per al suport a la participació en el sistema arbitral de consum durant l’exercici 2014.

Primer.1. Convocar, per mitjà de procediment directe, la concessió de les ajudes per al suport a la participació en el sistema arbitral de consum durant l’exercici 2014, de conformitat amb el que establix l’Orde 7/2013, de 4 d’abril. ...
Segon.
L’import global màxim destinat a atendre les ajudes per al suport a la participació en el sistema arbitral de consum per a l’exercici 2014 és de 65.000 euros,...
Quart. 1. La subvenció es destinarà a donar suport a la participació de les entitats sol·licitants en el sistema arbitral de consum en funció del grau d’intensitat d’esta que estarà determinada per les actuacions següents:
) Intervenció en audiències arbitrals.
– La intervenció en cada audiència serà subvencionada amb 20,00 euros, en el cas que l’arbitratge es desenrotlle d’acord amb equitat i en alguna de les localitats on tenen la seua seu o delegació les juntes arbitrals de la Comunitat Valenciana. En el cas que l’arbitratge d’equitat s’haja desenrotllat en localitat diferent d’estes últimes, cada audiència serà subvencionada amb 30,00 euros. 
– La intervenció en cada audiència serà subvencionada amb 40,00 euros, en el cas que l’arbitratge es desenrotlle d’acord amb el dret.  
) Obtenció, per part de les associacions empresarials o professionals, de noves adhesions dels seus membres al sistema arbitral de consum a través de les juntes arbitrals de consum amb seu a la Comunitat Valenciana.
– Se subvencionarà amb 5,00 euros per cada 10 adhesions noves.
) L’assistència a reunions de grups de treball, comissions de coordinació o fòrums de debat especialitzat, que, si és el cas, siguen necessàries per al funcionament adequat del sistema arbitral que convoquen els presidents de les juntes arbitrals amb seu a la Comunitat Valenciana.
– L’assistència se subvencionarà amb 20,00 euros per reunió per associació participant.
2. El període per a la realització de les actuacions subvencionables abans determinades serà el comprés entre l’1 de gener i el 5 de desembre de 2014, sempre que disposen de la resta de condicions i requisits establits en les bases reguladores i en esta orde.
Sext. 1. La sol·licitud general de subvenció que s’inclou en esta orde s’haurà de presentar juntament amb el model que figura com a annex a esta convocatòria. La informació d’esta convocatòria i els impresos normalitzats de sol·licitud estaran disponibles en la pàgina web de la Generalitat < www.gva.es >, des de l’endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.
2. Quan se sol·liciten ajudes que en conjunt no superen els 1.803,04 euros per beneficiari, per concepte i any, les entitats sol·licitants queden exonerades de presentar l’acreditació que el sol·licitant està al corrent de les obligacions tributàries i davant de la Seguretat Social.
3. S’establixen dos períodes per a el termini de presentació de sol· licituds:
 Del 29 de setembre al 3 d’octubre de 2014, per a les actuacions realitzades de l’1 de gener al 26 de setembre de 2014.
– Del 9 de desembre al 15 de desembre de 2014, per a les actuacions realitzades del 29 de setembre de 2014 al 5 de desembre de 2014.
Les sol·licituds que es presenten fora dels terminis establits no seran admeses a tràmit, i es resoldrà la seua no-admissió per extemporaneïtat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia