jueves, 19 de junio de 2014

borsa de treball de la categoria d'Oficial 1a d'Oficis. Ajuntament de Viladecans (Barcelona)

BASES I CONVOCATÒRIA DEL PROCÉS DE SELECCIÓ PER A LA CREACIÓ D´UNA BORSA DE TREBALL DE LA CATEGORIA D´OFICIAL 1A. D´OFICIS, SUBGRUP C2, PER A COBRIR POSSIBLES SUBSTITUCIONS DE CARACTER TEMPORAL DE LA PLANTILLA DE PERSONAL DE L´AJUNTAMENT DE VILADECANS.
1.- Objecte. És objecte d’aquestes bases la regulació del procés de selecció per a la creació d´una borsa de treball de la categoria d´oficial 1a. d´oficis, subgrup C2, per a cobrir possibles substitucions de caràcter temporal de la plantilla de personal de l´Ajuntament de Viladecans.
4. Requisits de les persones aspirants per a prendre part de la convocatòria: Per participar al present procés selectiu les persones aspirants hauran de reunir els requisits que seguidament es relaciones, tots ells referits a la data en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds.
- Estar en possessio del Graduat Escolar, Graduat en Educació secundària, cicle formatiu de grau mitjà o formació professional de primer grau o equivalent, en la data en que finalitzi el termini de la presentació de sol.licituds. Per titulacions obtingudes a l’estranger s’haurà d’estar en possessió de la credencial que acrediti la seva homologació expedida pel Ministerio de Educación.
- Posseir el permís de conduir de la classe B.
- Tenir la nacionalitat espanyola, d’acord amb les lleis vigents, o la d’algun país membre de la Unió Europea o la dels Estats als quals, en virtut de Tractats Internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors. També podran participar el cònjuge, així com els descendents d’ambdós i els descendents del cònjuge, dels espanyols i dels nacionals d’altres estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguin separats de dret, i els descendents siguin menors de vint-i-un anys o majors d’aquesta edat que visquin a càrrec dels seus progenitors.
Les persones estrangeres amb residència legal a l’estat espanyol podran accedir a les administracions públiques com a personal laboral en igualtat de condicions que les persones espanyoles.
- Haver complert els 16 anys i no excedir de l’edat de jubilació forçosa.
- En cas d’aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran d’acreditar l’homologació de la titulació exigida pel Ministeri d’Educació i Cultura. Cas de presentar una titulació equivalent a les exigides, s’haurà d’adjuntar un certificat lliurat per un òrgan competent que n’acrediti l’equivalència. Els/les persones aspirants estrangers/es han d’estar en possessió d’algun dels títols reconeguts a Espanya, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent en la matèria.
Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran de demostrar un coneixement adequat de castellà i català tant en l’expressió oral com escrita.
- No patir cap malaltia o discapacitat física o psíquica que impedeixi el desenvolupament de les funcions corresponents a la plaça a proveir. I pel que fa a places reservades a persones amb discapacitat caldrà acreditar, a més a més, aquesta condició, d’acord amb les presents bases.
- No haver estat separada mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per exercir funcions similars a aquelles per les quals hagi estat separada o inhabilitada. Les persones nacionals d’altres estats, no podran trobar-se inhabilitades o en situació equivalent, ni haver estat sotmeses a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi l’accés a l’ocupació pública en el seu estat d’origen.
- No trobar-se en cap de les causes d’incapacitat o incompatibilitat previstes en la legislació vigent sobre la matèria.
- Estar en possessió del certificat de nivell A elemental de català de la Secretaria de Política Lingüística (abans, Direcció General de Política Lingüística) o equivalent. En el cas de no es pugui acreditar documentalment la persona aspirant haurà de realitzar una prova específica de caràcter obligatori i eliminatori, i es qualificarà com a apte/a o no apte/a.
5.- Presentació d’instàncies: Les persones que desitgin prendre part a la present convocatòria hauran de sol·licitar-ho mitjançant instància normalitzada que es podrà obtenir a l’Oficina de Viladecans Informació o bé a la Seu Electrònica (https://seu.viladecans.cat), dirigida a l’Il·lm. Sr. Alcalde President, en la que es farà constar el següent:
Convocatòria a la qual es presenten.
Que es reuneixen tots el requisits necessaris per poder participar a la convocatòria i que les dades facilitades al currículum són certes.
Les instàncies es presentaran al Registre de l'Ajuntament de Viladecans, situat a l’Oficina de Viladecans Informació (Plaça d’Europa, 7) en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i dimarts i dijous de 16:30 a 18:30 hores o en les formes previstes en l’art. 38.4 de la Llei 30/92 de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i Procediment Administratiu Comú, dins del termini de 15 dies naturals, comptadors a partir de l’endemà de la publicació de la presents bases i convocatòria al Diari Oficial de Generalitat de Catalunya (DOGC).{del 19 de juny al 3 de juliol de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia