domingo, 15 de junio de 2014

borsa de Cambrers/eres-netejadors/ores, del Consell Insular d’Eivissa

Bases específiques de la convocatòria per a la creació d’una borsa cambrers/eres-netejadors/ores, per cobrir temporalment, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina del Consell Insular d’Eivissa, mitjançant el sistema de concurs.
Primera.- És objecte d’aquesta convocatòria la creació d’una borsa cambrers/eres-netejadors/ores per cobrir temporalment, les possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina de cambrers/eres-netejadors/ores, que siguin necessaris al Consell Insular d’Eivissa.
Segona.- Aquesta selecció es regirà per les prescripcions contingudes en aquesta convocatòria específica i, en allò que no s’hi prevegi, per les bases generals que regiran la selecció per a la provisió urgent de places de personal de naturalesa laboral i amb caràcter temporal del Consell Insular d’Eivissa, publicades al BOCAIB núm. 130, del dia 27 d’octubre de 1992.
Tercera.- Requisits de les persones aspirants. A més de tots i cada un dels requisits exigits a les Bases generals, les persones aspirants hauran de complir els següents:
a) Tenir la nacionalitat espanyola o alguna d’altra en els casos que d’acord amb l’article 57 de l’EBEP permeti l’accés a l’ocupació pública.
En aquest darrer cas, per als aspirants que no posseeixin la nacionalitat espanyola i del seu origen no se’n desprèn el coneixement de la llengua castellana, han d’acreditar-ne el coneixement mitjançant l’aportació del diploma espanyol com a llengua estrangera, regulat en el RD 1137/2002, de 31 d’octubre; o del certificat d’aptitud d’espanyol per a estrangers, expedits per les escoles oficials d’idiomes o mitjançant l’acreditació que estan en possessió d’una titulació acadèmica espanyola expedida per l’òrgan oficial competent en el territori espanyol, o bé mitjançant la superació d’una prova específica que acrediti que posseeixen el nivell adequat de comprensió i d’expressió oral i escrita en aquesta llengua.
b) Tenir 16 anys d’edat complits i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa.
c) No haver estat separades, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap administració pública, dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes; ni trobar-se inhabilitades de forma absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l’accés al cos o escala de funcionari, en el cas que haguessin estat separades, inhabilitades o acomiadades disciplinàriament. En el cas de nacionals d’un altre Estat, no trobar-se inhabilitades o en situació equivalent ni haver estat sotmeses a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat i en els mateixos termes, l’accés a una ocupació pública.
d) Tenir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguin necessàries per a l’exercici de les funcions de la plaça a proveir.
e).- Per a l’accés a aquesta categoria no s’exigeix cap titulació acadèmica.
Aquests requisits s’hauran de posseir el dia de finalització del termini per a la presentació de sol·licituds i gaudir-ne durant tot el procés selectiu.
Quarta.- Presentació de sol·licituds. Les sol·licituds, dirigides a la Presidència, es presentaran al Registre General del Consell, durant el termini de 10 dies naturals comptats a partir del dia següent al de la publicació d’aquesta convocatòria al BOIB.{del 15 al 24 de juny de 2014, a.i.}
Les persones aspirants hauran de manifestar a les sol·licituds que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides a la base 2a de les Bases generals i en la base 3a de les específiques.
Totes les persones aspirants que vulguin prendre part en el procés selectiu hauran d’acompanyar a les sol·licituds les certificacions, els justificants originals o les còpies compulsades dels mèrits a valorar en el concurs. No seran valorats els mèrits al·legats i no justificats en la forma indicada.
www.conselldeivissa.es  - Avinguda d'Espanya, 49, 07800 Eivissa, Illes Balears - 971 19 59 00

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia