sábado, 21 de junio de 2014

borsa de feina de cambrer/era de pisos o de netejador/ora per als diferents serveis de l’Ajuntament d’Artà, pel sistema de concurs, amb caràcter laboral interí o temporal.

BASES ESPECÍFIQUES PER CONSTITUIR UNA BORSA DE FEINA DE CAMBRER/ERA DE PISOS O DE NETEJADOR/ORA PER ALS DIFERENTS SERVEIS DE L’AJUNTAMENT D’ARTÀ, PEL SISTEMA DE CONCURS, AMB CARÀCTER LABORAL INTERÍ O TEMPORAL
1. Objecte de la convocatòria. És objecte d’aquesta convocatòria la creació d’una borsa de feina, mitjançant concurs de mèrits, de cambrer/era de pisos o de netejador/ora, a l’efecte de cobrir quan sigui necessari, amb caràcter interí o temporal, les vacants que es produeixin o en la resta de supòsits en què, d’acord amb la normativa vigent, es pugui contractar personal laboral no permanent.
2. Condicions de les persones aspirants. Per prendre part en el concurs, és necessari posseir els requisits que s’allisten a continuació en la data d’expiració del termini assenyalat per presentar sol·licituds:
a) Ser espanyol o, si escau, membre de la Comunitat Europea, amb les condicions establertes a la Llei 17/1993, de 23 de desembre, o estranger resident, sense perjudici d’allò que estableix l’article 57 de la Llei 7/2007.
b) Tenir complerts 16 anys, i no excedir l’edat en què faltin menys de deu anys per a la jubilació forçosa per edat determinada per la legislació bàsica en matèria de funció pública.
c) Posseir la capacitat funcional, física o psíquica, per dur a terme les tasques del lloc de feina.
d) No haver estat persona separada ni acomiadada, mitjançant expedient disciplinari, del servei de l’Estat, de les comunitats autònomes o de les entitats locals, ni trobar- se inhabilitada per exercitar funcions públiques.
e) Acreditar els coneixements de llengua catalana del nivell A2, de conformitat amb l’acord adoptat pel Ple de l’Ajuntament d’Artà a la sessió de 30 de juliol de 2013, l’aprovació definitiva del qual es publicà al BOIB núm. 129, de 19 de setembre de 2013, mitjançant el certificat o títol expedit per la Junta Avaluadora de Català o de l’Escola Balear d’Administració Pública o mitjançant un d’equivalent d’acord Ordre del conseller d’Educació, Cultura i Universitats, de 21 de febrer de 2013, per la qual es determinen amb el que estableix l’ els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de llengua catalana de la Direcció General de Cultura i Joventut, o altra  normativa vigent. També, i amb la finalitat de poder acreditar el requisit de coneixement de la llengua catalana del nivell que correspon a la plaça, es preveu la realització d’un exercici sobre el coneixement esmentat, amb independència del sistema fixat per accedir-hi, per a les persones aspirants que no estiguin en possessió de la titulació o certificat corresponent.
3. Funcions. Les funcions a desenvolupar són les pròpies del lloc de feina.
4. Presentació de sol·licituds. Les sol·licituds per participar a les proves selectives s’han d’adreçar a la Batlia i s’han de presentar en el Registre General d’aquest Ajuntament en el termini de cinc dies hàbils, comptadors a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la comunitat autònoma de les Illes Balears.{del 20 al 25 de juny de 2014,a.i.}En el cas que el darrer dia sigui dissabte, el termini es prorrogarà fins al dia hàbil següent. Els anuncis successius es publicaran en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament.
Les sol·licituds també es poden presentar en la forma que determina l’article 38.4 de la Llei 4/1999, de 13 de gener, de modificació de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. En aquest supòsit, la persona aspirant ha de comunicar immediatament aquest fet enviant un fax al 971 829 086, mitjançant el qual acrediti haver presentat la sol·licitud i en el qual figuri el segell oficial d’entrada amb indicació de la data. No s’admetran les sol·licituds presentades fora d’aquest termini.
Per ser admeses i, si s’escau, per prendre part en aquesta convocatòria, bastarà que les persones aspirants manifestin, en les seves sol·licituds, que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides a la base segona. A més, les persones aspirants han d’adjuntar a la sol·licitud els justificants originals o fotocòpies acarades (compulsades) dels mèrits a valorar en la fase de concurs. Així mateix, no es valoraran els mèrits al·legats i no justificats en la forma indicada.

Ajuntament d'Artàwww.arta.cat  Plaça d'Espanya, 1, 07570 Artá / 971 82 95 95

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia